Çocuk Hastalıkları kizim iki saat boyunca bana sarilip agladi icim yandi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
S

sukriye

Ziyaretçi
slm kizlar bu sabah gayet guzel uyandik kahvaltimizi yaptik kizim oglen saat 12 gibi aglamaya basladi ne oldugunu anlamadim aciyo annecim diyo sarilip agliyo icim yandi sonra anladim ki kakasini yapamiyo (fitili vardi cunku bir yil oncesine kadar bu sorunu bi kac ayda bir yasiyodu kuzum ) fitilini verdim karnini ovaladim ne bileyim ne yapacagimi sasirdim ilik dusa falan soktum saat ikiyi geciyodu ki kurtuldu kuzucum bana sarilip aglamasi beni cok uzdu biraz daha devam etse hastaneye kosacaktim.her zaman ki yedigi seyleri yemisti her gun meyvesini yiyo yada meyve suyu iciyo nedenini merak ediyorum aceba diyorum bana kizdigindan olabilir mi su son bi haftadir biraz fazla ustune dustum cunku tuvalet aliskanligini ogretebilmek icin bana tepkisini bolymi gosterdi yani kendini SIKTI ne bileyim ay insallah oyle degildir ben bu kizla ne yapacam kiyamiyorum hic ya bu arada iki yasini dort ay gecti napsam hic tuvaletten bahsetmesem mi bi muddet tuvaleti sevsin diye neler almadim ki kizlar renk renk klozet kapaklari oyuncaklar parka dondu tuvalet yinde sonuc alamiyorum.:1no2: benim telasim da onun icin yakinda okula baslayacak o zaman daha zor olacak :uhm:

Canım bence fazla üstüne gitme.Doktorlar zorlamayın diyor.Çocuklar psikolojik olarak etkilenebilirler.Daha küçük.Benim kızla yaşıt.Haziran 2005 doğumlu.Bende tuvalet eğitimine yeni başladım. Afedersin çişini yapıyor kakasını yapmak istemiyor.Bazen tuvalete oturmak istemiyor.Bende bez bağlıyorum.Zorlamıyorum zorlarsam hırçınlaşıyor..En iyisi herşeyi oluruna bırakmak, zamanı gelince alışacaklar zaten..

geçmiş olsun arkadaşım bende kızımda aynı hataya düştüm ve hatta ben ileride gittim sonuçta alıştırdım ama zaman geçince büyük pişmanlık duydum ve oğluma hiç müdahale etmedim 2.5 yaşındayken birgün altını değiştiriyordum ve sadece bazleme dedi bende olurmu çişin gelince nolcak peki falan dedim ısrarla bezleme dedi e iyi hadi bi deneyelim dedim ve inan o oldu bir daha hiç bezlenmedi gece ve gündüz ve hiç te kaçak olmadı. yaa sen ona bırak yazık sonradan çok üzülüyo insan

mirayim serap adeuss ilginize cok tesekkur ederim beni anlamaniza cok sevindim gercekten evt anliyorum simdi o istemezse ben kendimide paralasam bos tuvalete beraber giriyoruz beni izliyo hatta tebrik ediyo aferim annem falan diye hadi sira sende deyince cis gitti yok diye kaciyo eger tekrarlanirsa ev doktoruna bas vurmam gerekecek unku o daha once tekrar ederse kilo ve yasina uygun bi ilac onerecegini soylemisti bakalim insallah tekrar etmez.bu arada benim kizim da 17 temmuz 2005 dogumlu ya dedim ya kizlar acelesi yok ben disimi sikar beklerim ama okula baslayacak cok kaygilaniyorum orada buna gulen cocuklar falan olursa nasil uzulur yavrum bakicaz artik dedigin gibi adeuss uzulmemek icin sabirla ekleyecez tekrar yorumlariniz icin tesekkur ederim hoscakalin

Sukriye önce geçmiş olsun :çok üzgünüm:psikolejik olabilir yada tepki olabilir kabızlıgının nedeni.Çişe gelince Erva aralık 2004 dogumlu geçen yaz bende denedim ama ev tuvalet oldu :çok üzgünüm:nerdeyse .Ama bu yaz zorlanmadan alıştı bezsiz olmaya :sm_cool:klozet kapagı aldık ,kakaya çişe baybay dedik,ödüllendirdik.ama başardık .Çünkü kendi istiyordu.Ama gece yok uyandırıyorum sürekli ama bezlemiyorum hiç. Bezsin popoları çok güzel oluyor:Roflol:.
Artık havalar sogudu kızlar denemek zor olur çünkü kaçamak oluyor baya erva çokk kaçırmıştı.2 günde bir mutlaka makina açılıyo Hazır degilse ara ver bence