- Konu Sahibi IRMAKNISAN07
KIZIM İÇİN YÜRÜTEÇ VE AKTİVİTE MASASI ARIYORUM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ZBS BENDE HALEN ARYORUM AMA BULAMADIM SEN HANGİ MARKA ALACAKSIN BU GİDİŞLE BENDE YENİ ALACAĞIM GİBİACTIVITE MASASINI BNDE UZUN SURE ARADIM BURDA AMA BULAMADMBUGUN YENISINI ALMAYA KARAR VERDIM UMARIM SZ BULURSUNZ...
NZ5840 RESMİNİ GÖREBİLİRMİYİMBende var 50 tl fsher price 1 parcasi eksik oda ise yaramayn cingirak gibi bisey calisir vaziyette yani isinize gelirse hala oynuyor ama eskisi kadar degil
RESİM GÖREBİLİRMİYİMAktivite masasi mevcut.
bn klıksa ınternet sıtesınden aldım ck da memnunmum bondigo marka fisher prıce markalı pıyanolu olan aktıvıte masasını almayı dusunuyodum ama bondıgo daha ck hoşuma gıttı gıdıp magzada görünce , fısher prıcedansa sanda bondıgo marka aktıvıte masasını tavsıye ederımZBS BENDE HALEN ARYORUM AMA BULAMADIM SEN HANGİ MARKA ALACAKSIN BU GİDİŞLE BENDE YENİ ALACAĞIM GİBİ
aktivite masası satıldı mı?Bende var 50 tl fsher price 1 parcasi eksik oda ise yaramayn cingirak gibi bisey calisir vaziyette yani isinize gelirse hala oynuyor ama eskisi kadar degil