kızım için yardım

devran_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
2.267
104
123
42
Diğer
meraba kızlar benim 11 yaşında kızım var bıyık bölgesinde tüyleri yani belli ama tüyler çok ince bu sene kafaya taktı illa aldıralım diyo lazer için küçük sir yada iple acıya dayana bilirmi bilmiyorum bi emla krem alıp iple aldısammı diyorum yada sarartıcımı sürsek bilemedim lazer için erken dimi yardımcı olursanız çok sevinicem:26::26:

Lazer icin erken mi bilmiyorumda ilk önce sarartin
bence yasi geldiginde ne zaman uygunsa su an bile uygunsa yani lazer yaptirin kökten kurtulsun derim

Daha erken değil mi ?Ben 17 yaşındayım ilk liseye basladıgımda almıştım.Belli bile olmuyordu fazla.Bir arladaşımın bıyıkları vardı simsiyah ince filan da değil gayet belliydi.Lisede aldı o da.Ama bir öneri istiyorsanız ben iple baslamıştım şimdi bant kullanıyorum.Bim'de satılan ağda banları var için ufak bir bant çıkıyor yüz tüyleri için bir kaç aydır onu kullanıyorum.Rahatım yani.Ama dikkat edein bazılarında kararma kızarıklık yapabilir.

sLmm
saratırsanz kıl köklerını beslemıs olrsnz bu ıyı bır sonuc deildir
adet dönemını rahatlkla tanımlaması gerekıyor
eğer adet olmadıysa hormonal gelısım ıcın bıras daha bekleyp lazer yaptırabılrsnzzz

16 yaşından küçüklere lazer yapılmıyor bildiğim kadarıyla

Son düzenleme:
11 yaşında diyorsnuz:S
ben 18 yaşında aldırdım. yani gayet normal.. onun yaşıtındaki hereksn var.. bnce sakın dokunmayın. kökler ince kalsın. regleden sorna olmadı lazer yaptırsınız.
şuan kesinlikle karışmamamız tavsiyesindeyim.

kesinlikle aldırmayın bnm küçük kız kardeşim de 13yasında o da çok takıyordu adet olduktan sonra aldık şimdi daha ufacıkmış kızın bir süre daha ertelemeye ikna edin onu ...

Kızınız adet oldu mu? Olduysa bile adeti düzene girdi mi? her ay aynı dönemlerde oluyor mu yani?
Hormonlar düzene girmeden lazer epilasyon uygulanmıyor.Bu dediklerimin hepsi olduysa bile yerinizde olsam almazdım kızımın bıyıklarını çünkü yaşı daha çok küçük.Benim de çok fenaydı bıyıklarım bir fotoğraf çekilmişim mesela o yaşlarda dudağımın üstünde bir karartı belliydi ama annem yaşım küçük diye almadı en azında 7. 8. sınıfı bekleyebilirsiniz.Hem ne kadar kötü görünebilir ki sonuçta bütün akranlarında okulundaki birçok kızda vardır aynı durum

lazer için tabiki erken canım,,ergenliğe kadar ve ergenlikten sonra hormonlarında değişmeler olacaktır muhakkak,,tekrarlıyabilir yani,,ağda bantıyla olabilir,yada sarartmayı dene birmüddet....

aynı durumdayız bimdeki bantlar bendede bıyık için işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…