• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım için ORTODONTİ tavsiye

bende oğlum için ankarada ortodonti arıyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhabalar.Benim kızım 15 yaşına daha yeni girdi.16.05.1999 da doğdu. Alt çenesi ilerideymiş buradaki doktorlar ya ameliyat olmasını ya da 2 alttan iki üstten diş çıkarılıp lastik bağlanıp alt çeneyi geriye alacaklarını söyledi başka tedavi yöntemleri var mı?Bzde İzmir ege üniversitesi diş hekimliği hastanesine gtmyi düşünüyoruz sevk aldık buradaki hastaneden,randevu da aldık fakat arkadaşım sizi çok oyalarlar orada hemen bakmazlar gelip gidersiniz diyor ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardım edin

Merhabalar.Benim kızım 15 yaşına daha yeni girdi.16.05.1999 da doğdu. Alt çenesi ilerideymiş buradaki doktorlar ya ameliyat olmasını ya da 2 alttan iki üstten diş çıkarılıp lastik bağlanıp alt çeneyi geriye alacaklarını söyledi başka tedavi yöntemleri var mı?Bzde İzmir ege üniversitesi diş hekimliği hastanesine gtmyi düşünüyoruz sevk aldık buradaki hastaneden,randevu da aldık fakat arkadaşım sizi çok oyalarlar orada hemen bakmazlar gelip gidersiniz diyor ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardım edin

izmirde egede gerçekten iyi diş hekimleri mevcut ben tedavi olmuştum bir ara ve çok tecrübe sahibi hepsi çok kalabalık ama olsun sonuçta tedavinizin doğru bir şekilde yapılması önemli öyle değilmi geçmiş olsun

izmirde egede gerçekten iyi diş hekimleri mevcut ben tedavi olmuştum bir ara ve çok tecrübe sahibi hepsi çok kalabalık ama olsun sonuçta tedavinizin doğru bir şekilde yapılması önemli öyle değilmi geçmiş olsun

yorumunuz için çok teşekürler.sizde randevu alıp mı gitmiştiniz ege diş fakültesine hemen muayene ettiler mi
bana yardım ederseniz çok mutlu olrum :)

Son düzenleme:
bende oğlum için ankarada ortodonti arıyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum[/QUOTE

Enver Akın Özkan bey var. Açıkçası ortodontik tedavi konusunda ön yargılarım vardı fakat 1 senedir tedavi görüyorum çok sıkılmadım dişer düzelince motive oluyorsunuz. Anlayışlı bir doktordur.

Ortodonti uzmanlarının birbirinden hiçbir farkı yoktur. evinize en yakın olanını seçin.Ortodonti uzmanları tam listesi için

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ; bende 5 ortodontsıt gezdim maleseff.. fiyatlar değişkenlik gösterdiğinde anladım nedeninii.. sağlam dişlerimi cekip yerine diş yapalım kaplama diyen bile vardı şaka gibi..

ben anadolu yakasında BERRİN USTA 'ya gidiyorum. bir ay oldu ..birkere bana ilk ğittiğimde verdiği enerjı cok guzeldii.. hiç bir ortodontıstın sölemediğini söledi diş etin mm farkla gözükür dedi düşünunun..

benım çene ile ilğili sorunum vardı önce ceneden başladık şuan damağımda bir apatey var cenemı acmak için .. bir ay oldu yolun başındayım ama hersey okdar iyı gıdıyor ki.. zaten randevuya gıdınce ordakı bekleyen hastalar ilede ğörüşme sağladım hatta telleri cıkan kişilerlede ve o an nekadar doğru karar verdığimı anladım ..

bence görüşün derim cunku hem paranız hemde emeğinize yazık olmasın..bu arada ödeme taksitli :)

Genel diş hekimleri diş ve diş etlerinin sağlığıyla ilgili tedavilere odaklanırken ortodontistler diş dizilimleri ve çene ilişkileri ile ilgilenirler. Ülkemizde ortodonti uzmanlığı, 5 senelik diş hekimliği eğitimi üzerine 4 sene uzmanlık eğitimi gerektirmektedir.

İstanbul ortodonti hastaları için hazırlanmış ortodonti uzmanları listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. İstanbul Ortodonti fiyatları ile bilgi almak için listede yer alan telefonları arayabilirsin. Tüm ortodonti uzmanlarına güvenebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back