- 24 Nisan 2013
- 379
- 111
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmam zararı olacağını ama ben baby&me marka kullandım kızıma hep hala da kullanıyorum öneririmmerhabalr
kızım 6 yasinda ve krese gidiyo. kresin tuvaletini kople halı ile kaplamislar. bu yuzen sacma bi şekilde taharet muslugunu imha etmisler diyelim. kızım arada tuvaleti kullaniyo ve sadece pecete ile işini görüyo.
Sizce bu mendillerden alsam olur mu. yaşı küçük diye zarari var midir.
Eki Görüntüle 2071269
dogrusu sormadım hicNasıl halı ile kaplıyorlar? İyi de bu hiç steril değil çocuklar mikrop kapabilir. Neden böyle bir şey yapmışlar?
Ama bu sizin fotosunu attığınız ürün küçük çocuklara uygun mu bilemedim yanlış yönlendirmek istemem ama bence çocuklar için hatta bebekler için kullanılan bi ürün alın kafanız rahat olsunmerhabalr
kızım 6 yasinda ve krese gidiyo. kresin tuvaletini kople halı ile kaplamislar. bu yuzen sacma bi şekilde taharet muslugunu imha etmisler diyelim. kızım arada tuvaleti kullaniyo ve sadece pecete ile işini görüyo.
Sizce bu mendillerden alsam olur mu. yaşı küçük diye zarari var midir.
Eki Görüntüle 2071269
cvp icin teşekkürler. pamuklu mendil iyi fikir yarın onu koyayım cantasinaBu tarz islak mendiller hic uygun degil. Ozellikle yasi cok kucuk. Buyuk tuvaletini yapmadigi surece bence islak mendil kullanacagina sadece tuvalet kagidi ile kurulasin bolgesini. Ama illa icim rahat etmiyor derseniz de yenidogan pamuklu mendillerden alin. Ya da kizinizin cantasina bebek silme pamuklarindan koyun gunluk bir iki tane. Tuvalete firerken oamugu cesmenin altinda islayip sıksık oyle kullansin. Universitede yurtta kaldigim bir donem tuvaletler ortakti ve pisti bu sebeple musluklari kullanmak istemezdim. Tuvalete giderken yanimda islak mendil gotururdum. O kadar yakar tahris ederdi ki. Bir iki ay zor dayandim ne markalar denedim hepsinde sonuc ayni. İslak mendiller genital bolge temizligi icin malesef hic uygun degil.
Bence sorun hiç doğru değil. Tamamen mikrop.dogrusu sormadım hic![]()
inanirmisin 1 yasinda bebegim var ve altını yeni dogan islak mendille aliyorum. niyeyse hic aklima gelmedi buyuk kiziminda bunu kullanacagimAma bu sizin fotosunu attığınız ürün küçük çocuklara uygun mu bilemedim yanlış yönlendirmek istemem ama bence çocuklar için hatta bebekler için kullanılan bi ürün alın kafanız rahat olsun
Yardımcı olabildiysem ne mutlu...evlatlarınıza sağlıklar dileriminanirmisin 1 yasinda bebegim var ve altını yeni dogan islak mendille aliyorum. niyeyse hic aklima gelmedi buyuk kiziminda bunu kullanacagim. tskler fikirleriniz icin