• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım icin genital temizleme mendili

maize

İki güzel kız annesi
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
379
111
323
merhabalr
kızım 6 yasinda ve krese gidiyo. kresin tuvaletini kople halı ile kaplamislar. bu yuzen sacma bi şekilde taharet muslugunu imha etmisler diyelim. kızım arada tuvaleti kullaniyo ve sadece pecete ile işini görüyo.
Sizce bu mendillerden alsam olur mu. yaşı küçük diye zarari var midir.
CFE80750-581B-43B7-9C00-5982E5BAFBA9.webp

bu mendıl hakkında bılgım yok nrmal yenı dganlar ıcınuretılen ıslak mendılden alın bence

merhabalr
kızım 6 yasinda ve krese gidiyo. kresin tuvaletini kople halı ile kaplamislar. bu yuzen sacma bi şekilde taharet muslugunu imha etmisler diyelim. kızım arada tuvaleti kullaniyo ve sadece pecete ile işini görüyo.
Eki Görüntüle 2071269
Sanmam zararı olacağını ama ben baby&me marka kullandım kızıma hep hala da kullanıyorum öneririm

Bu tarz islak mendiller hic uygun degil. Ozellikle yasi cok kucuk. Buyuk tuvaletini yapmadigi surece bence islak mendil kullanacagina sadece tuvalet kagidi ile kurulasin bolgesini. Ama illa icim rahat etmiyor derseniz de yenidogan pamuklu mendillerden alin. Ya da kizinizin cantasina bebek silme pamuklarindan koyun gunluk bir iki tane. Tuvalete firerken oamugu cesmenin altinda islayip sıksık oyle kullansin. Universitede yurtta kaldigim bir donem tuvaletler ortakti ve pisti bu sebeple musluklari kullanmak istemezdim. Tuvalete giderken yanimda islak mendil gotururdum. O kadar yakar tahris ederdi ki. Bir iki ay zor dayandim ne markalar denedim hepsinde sonuc ayni. İslak mendiller genital bolge temizligi icin malesef hic uygun degil.

merhabalr
Eki Görüntüle 2071269
Ama bu sizin fotosunu attığınız ürün küçük çocuklara uygun mu bilemedim yanlış yönlendirmek istemem ama bence çocuklar için hatta bebekler için kullanılan bi ürün alın kafanız rahat olsun

t
Bu tarz islak mendiller hic uygun degil. Ozellikle yasi cok kucuk. Buyuk tuvaletini yapmadigi surece bence islak mendil kullanacagina sadece tuvalet kagidi ile kurulasin bolgesini. Ama illa icim rahat etmiyor derseniz de yenidogan pamuklu mendillerden alin. Ya da kizinizin cantasina bebek silme pamuklarindan koyun gunluk bir iki tane. Tuvalete firerken oamugu cesmenin altinda islayip sıksık oyle kullansin. Universitede yurtta kaldigim bir donem tuvaletler ortakti ve pisti bu sebeple musluklari kullanmak istemezdim. Tuvalete giderken yanimda islak mendil gotururdum. O kadar yakar tahris ederdi ki. Bir iki ay zor dayandim ne markalar denedim hepsinde sonuc ayni. İslak mendiller genital bolge temizligi icin malesef hic uygun degil.
cvp icin teşekkürler. pamuklu mendil iyi fikir yarın onu koyayım cantasina

Ama bu sizin fotosunu attığınız ürün küçük çocuklara uygun mu bilemedim yanlış yönlendirmek istemem ama bence çocuklar için hatta bebekler için kullanılan bi ürün alın kafanız rahat olsun
inanirmisin 1 yasinda bebegim var ve altını yeni dogan islak mendille aliyorum. niyeyse hic aklima gelmedi buyuk kiziminda bunu kullanacagim:KK22:. tskler fikirleriniz icin

Muslugu kaldirmak ne kadar sacma bence sikayette bulunun. Diger arkadaslarin dedigi gibi bebekler icin kullanilan islak havlular daha uygun olur

Bebeklere kullanılan ıslak mendillerden alın bence daha mantikli yerlerin hali kaplanmasida inanılmaz saçma tuvalet orası hali ne alaka

Kızınızın yaşı çok küçük o bölgenin sabunla bile temizlenmesi önerilmiyor su yeterli. Peçeteyle temizlesin eve geldiğinde duşa sokarsınız

Rossman'da sadece tuvalet için üretilen ıslak mendiller var. Yurtdışında taharet musluğu yokken onlardan kullanmıştım. Öneririm.

Çok yanlış yerden Avrupai olmuş sizin kurs :)
Musluksuz tuvalet kadar sinir bozucu olan tek şey sifonu çalışmayan tuvalettir herhalde, ben de yurtdisindayken yanımda pet şişe taşirdim böyle anlar için. Pet şişe su içkiden bile pahalli olduğu için sokak çeşmesinden doldururdum falan,ıyy :S

O mendillerden sakın sakın kullanma konu sahibi.
Onun bir benzerini- duşta kullananini denemişti bir arkadaşım, mantar oldu, fitil kullanmaktan bir hal oldu kızcağız:)
Doktor 'yüksek ihtimalle kullandığın temizleyicilerden olmuştur. O bölgeyi ne kadar temizlersen mikroplara o kadar açık olur. Sudan başka birsey kullanma sakın' demişti. Hiç de reklamlarda göründüğü kadar masum değiller

Back
X