bide büyük resim koyarmısınız terliklerin altında kaç no yazıyor tam olarak???merhaba 25 numara.
Merhaba,5lira.eve gidince cekip atabilirim isteyim suanbana 23 24 lazım ama güzelmiş ne kadar düşündünüz?
crocs değil galiba sizdeki terlikler sonradan fark ettim..crocs arıyordum ben teşekkürler..Merhaba,5lira.eve gidince cekip atabilirim isteyim suan
rica ederimcrocs değil galiba sizdeki terlikler sonradan fark ettim..crocs arıyordum ben teşekkürler..
Canim nasilsin düşünürsen 23 no bobux botlar var satista actigim konulardan bakabilirsinf,yatı çok güzelmiş:) birkaç altarnatif daha bekliyim sonra grsz olurmu:)) başkası almak isterse önce bana son kararımı sorarsanız sevinirim..teşekkürler:))
Cnm (güneşim1311 )adlı arkadaş satıyor yenileri eklemiş 3.sayfada bize no uymadı bak istersendevammm..
fiyat alabilirmiyim..kırmızı var ama uygunsa düşünebilirm..6-7 numara. Kızım çok rahat etmişti. Sabunla yıkayınca tertemiz oluyor. Orijinal crocs
bir tane kırmızı var zaten banyo için düşünmüştüm 2.kırmızıyı ama banyo için biraz çok geldi..teşekkür ederim..45 lira. Orijinal Crocs için uygun fiyat bence. Numara da tutuyor. Karar sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?