Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varr pembe orjinal cok cici 22 no:)
Eki Görüntüle 1320627 Eki Görüntüle 1320628 bende de bu var düşünürseniz
uygun fiyatlı ve az kullanılmış olması tercihimm...
hoşbulduk cnm:) çalışmaya başladım artık vakit ayıramıyorum çok fazla..küçülenleri geçen gün toplayıp ihtiyaç sahibi bi aileye gönderdim cnm yaa ama bundan sonraki küçülenler için aklımdasın:)) şuan hiç kıyafet yokkcnm hosgeldin gorunmuyodun uzun zamandir. sende yokmu biseyler 12/18 strec. kot falan bakiyorum varsa bana whatsapptan resim atabilirsin![]()
f,yatı çok güzelmiş:) birkaç altarnatif daha bekliyim sonra grsz olurmu:)) başkası almak isterse önce bana son kararımı sorarsanız sevinirim..teşekkürler:))Eki Görüntüle 1320627 Eki Görüntüle 1320628 bende de bu var düşünürseniz
sizden resim ve fiyat bekliyorum:)Bende varr pembe orjinal cok cici 22 no:)
f,yatı çok güzelmiş:) birkaç altarnatif daha bekliyim sonra grsz olurmu:)) başkası almak isterse önce bana son kararımı sorarsanız sevinirim..teşekkürler:))
hoşbulduk cnm:) çalışmaya başladım artık vakit ayıramıyorum çok fazla..küçülenleri geçen gün toplayıp ihtiyaç sahibi bi aileye gönderdim cnm yaa ama bundan sonraki küçülenler için aklımdasın:)) şuan hiç kıyafet yokk(
teşekkürler cnm yeni sayılmaz ücretsiz doğum iznindeydim 1.5 yıldır bitti iznim malesef...görüşmek üzere:))tmm cnm sagol yeni isin hayirli olsun...
okk bekliyorumm heyecanla:)Aksama hemen gonderecegim fiyat icin 35 dusunuyorum iyi gunler dilerim
SİZDEN FOTOĞRAF BEKLİYORUM CROCSTA İNDİRİM VAR ORADAN ALICAM SİZDEKİLERE GÖRE..Bende varr pembe orjinal cok cici 22 no:)
bana 23 24 lazım ama güzelmiş ne kadar düşündünüz?merhaba 25 numara.