• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kızım için balkonda folik asit yetiştiriryorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
Kızlar selam sizinle bu gün çok hoşuma giden ve beni mutlu eden bişeyi paylaşmak istiyorum kızım için bu gün çorba yaptım ve içinede balkonumda kızım için yetiştirdiğim maydonozlardan bikaç yaprak koparıp içine attım, kendim yetiştirip yediğim şeyler beni hep mutlu etmiştir çünkü emek harcayıp karşılığını almak çok güzel hele bide kızım yediğinde dahada mutlu oluyorum hem taze hem gözümün önünde yetiştirdiğim için tertemiz keşke her şeyi bu şekilde yedirebilsem yavruma . Bu arada semiz otuda ektim onlarda çıkmak üzere.

ne güzel olmuş afiyet olsun bebişe; merak ettim;şu saksıda hazır tohumlu topraklardan mı alıp yetiştirdin acaba?
yoksa kendin mi ektin tohumu? aslında ben de yapsam ya. ben de bayılıyorum,kendim üretmeye.
iyifikir verdin bana teşekkürler, ama geç mi kaldım ? bugünden sonra eksem cıkmazmı?

yooooook Öyle hazıra konmadım saksımı aldım topraĞımı aldım tohumumu aldım kendım ektım hazır ekılmıŞını almak olumu hıÇ Şekerım ellerım topraĞa deĞmedıkten sonra ne anladım o ıŞten.sende kendın hazırlayıp ekebılırsın valla mevsım yaz ne ekersen olur bence ÖnÜmÜzdekı hafta bır kaÇ bıber fıdesıde dıkıcem ayyy Çok gÜzel olucak.

bide küçük öneri maydanoz sulamayla ilgili. maydanozların üstüne suyu direkt dökmeyin çiseleme tarzı dökün hatta çıkmadan üstüne iplik çuval( hani şarap şişelerini geçiriler ya adı ne bilmiyom) koyarsanız onun üstünden sularsanız gür çıkar.

Allah seni ne etmiye emi,basligi gordum daldim hemen dedim bu hatun ne diyo,guzesmi gecti basina,,,
ama okuyunca,dedim aferin,sanada bebisinle ,esinle mutlu gunler dilerim canim,,,a.s.

ben de dere otu , maydanoz ve nane yapıyorum saksıda. bi de bi kupaya su doldurdum, bir kuru soğanın da kabuğunu soyup kök kısmı alta gelecek ( suya değecek ) şekilde kupaya yerleştirdim , su azaldıkça ilave ediyorum ve yeşil soğan yetiştiriyorum , tavsiye ederim . çeri domates fidesi bulamadım , ondan da yapmak istiyorum ...

benim 2 saksı soğanım var salata için hemen gitip kökünden koparıp doğruyorum ne güzel çıtıtr çıtır oluyo

Back