- 19 Kasım 2014
- 296
- 12
- 40
-
- Konu Sahibi eyluldeniz58
canım teşekkür ederim ama sayfanda bizim ayak numaramıza uygun göremedim 21 numarabende güzel ayakkabılar var benın sayfama bi bak canım iti akşamlar
pumayı dşünebilirim fiyat nedir?
evet haklısın aslında ama 22 numara ayagında cıkıyor canım butun markaların numaralarını denedim ama kırmızı ayakkabın güzel fiyat ne olur ondakaç yasında cocun bizimki 1 bucuk 2 yasındayken giydş onları bence çok küçük bakma cünkü corapla falan giydiriyorsun sıkmasın biraz boşluk olmalı bence kırmızı sporlar senin kızına uygun onun kalıbı bir numara küçük sen bilirsin gene söylemek istedii hem uygun hem rahat güzel ayakkabılar cünkü bende cocuma hep 1 numara büyük giydirdim bu zmaana kadar cünkü çabuk vüyüyor ayakları
pumayı dşünebilirim fiyat nedir?
çok teşekkür ederim birkaç model daha görmek istiyorum karar vericem sonrasında
rica ederimçok teşekkür ederim birkaç model daha görmek istiyorum karar vericem sonrasında
sizin gönderdiklerinizi göremiyorum malesef resimler açılmıyorBenim gönderdiklerim polaris ilk adım.
Tertemizdir.
21 no.
Tam ortopedik.
sizin gönderdiklerinizi göremiyorum malesef resimler açılmıyor
canım güzel ayakkabılar ama ben spor arıyorum
çok teşekkür ederim bu tarz bişey bakmıyorum ama elinizdeki diğer spor ayakkabılara da bakabilirim kullanılmış olabilir cok yıpranmadılarsa şayet değerlendiririmBende 21 numara zara spor var. Sıfır hiç kullanmadı kızım, alıp giydirmeye fırsat bulamadığım ürünlerden . 21 numara başka ayakkabılar var ama kullanılmış. 35 tl fiyati 89 tl ye almıştım.
size özelden yazdım. buraya diğer ayakkabılarıda koyun bakalım. kullanılmış olması mühim değil.Bende 21 numara zara spor var. Sıfır hiç kullanmadı kızım, alıp giydirmeye fırsat bulamadığım ürünlerden . 21 numara başka ayakkabılar var ama kullanılmış. 35 tl fiyati 89 tl ye almıştım.