Kızım hala parmak emıyor

geceperisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
341
43
68
Kayseri
Bebekliginde onemsemedigimiz bu konu artik canimi sıkıyo.Kizim artik 10yasinda emzigi birakirken kazandigi bu aliskanligi birturlu birakamadi.Okula basladigi zamanlarda utandigi icin azaltti ama geceleri uyurken kaptiriyo kendini .ustunu kontrol etmek icim gittigimde eli agzinda oluyor vede dislerinde bozulmalar oldu.ortidontiste gityik henuz erken tedavi baslamayiz dedi.psikologa da gitmesim acikcasi.psikolojik oldugunu sanmiyorum kizimla konusunca farkinda olmadan yaptigini oyle rahat ettigini soyluyor.benim durumumda olanlar var mi?bi cozum bulduz mu?fikirlerinizi bekliyorum:rolleyes:

efecim

Benim amcamin kizi da oyleydi simdi birakti sanirim tam olarakta bilmiyorum gormuyorum onu cunku. Zamanla gecer heralde ya da ne bilim biber falan surun parmagina

Bebekliginde onemsemedigimiz bu konu artik canimi sıkıyo.Kizim artik 10yasinda emzigi birakirken kazandigi bu aliskanligi birturlu birakamadi.Okula basladigi zamanlarda utandigi icin azaltti ama geceleri uyurken kaptiriyo kendini .ustunu kontrol etmek icim gittigimde eli agzinda oluyor vede dislerinde bozulmalar oldu.ortidontiste gityik henuz erken tedavi baslamayiz dedi.psikologa da gitmesim acikcasi.psikolojik oldugunu sanmiyorum kizimla konusunca farkinda olmadan yaptigini oyle rahat ettigini soyluyor.benim durumumda olanlar var mi?bi cozum bulduz mu?fikirlerinizi bekliyorum:rolleyes:

efecim
Sorununuz psikolojik olabilir parmak emmeyle iligili nette yazılar okumuştum,bir uzmana başvurulması yazıyor okuduğum yazılarda siz de bir psikoloğa başvuru yapabilirsiniz.

dayımın kızları öyleydi. büyüdüler şuan öyle bişeyleri yok...
hemde bi taneside degildi. 2 kızıda yapıodu.

bnm kızımda aynı şekilde malesef 9 yaşında

okulda yapmıyor evde boş zamanlarında ve uyurken emiyor

türlü türlü yöntemler denedim olmuyor

Psikolojik oldugunu sanmiyo musunuz? Dogustan parmak emme fizyolojisiyle yaratilmadi ya bu cocuk, psikolojik elbette

Kucuklukten baslamak lazim.benimde kuzenim kumaş emiyo elliyo kucuklukten klma o olmadan uyuyamiyo evli cocuguda var.29 yasinda..

Psikolojik oldugunu sanmiyo musunuz? Dogustan parmak emme fizyolojisiyle yaratilmadi ya bu cocuk, psikolojik elbette

Evet bebekler emme yetisini anne karninda parmagini emerek kazaniyorlar.kizimda emzigi biarkirken bosluktan parmagini emerek bu hale geldi.aliskanlik oldugunu dusunuyorum.tabi bilir kisi de degilim

efecim

parmak emmek aliskanlikmi yapiyor acaba :44: benim kuzenimde bebekliginden beri emiyor parmagini , suan 15 yasinda ve gunduzleri degil kimsenin yaninda emmez ama gece uyurken farkindami degilmi bilmiyorum ama bazen o parmak hala agzinda oluyor :17:

bende kocaman kızdım parmağımı emerdim çok iyi hatırlıyorum annem bir gün koca bie kutu sakız mı çikolatamı ne almıştı parmağını emmeyi bırakırsan senin bunlar demişti o günden beri emmiyorum sizde çok istediği birşey için bunu deneyebilirsiniz

bende kocaman kızdım parmağımı emerdim çok iyi hatırlıyorum annem bir gün koca bie kutu sakız mı çikolatamı ne almıştı parmağını emmeyi bırakırsan senin bunlar demişti o günden beri emmiyorum sizde çok istediği birşey için bunu deneyebilirsiniz

Bu hic aklima gelmemisti.deneyecegim;)saol

efecim

efecim

18 yasinda erkek kardesim var hala emer parmagini yatarken psikologoda goturduk hic birsey care olmadi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uyurken parmağına acı bir şey sürün emerse acı gelir emmez yada tadı berbat bir şey sürün huylanır bir kaç gece bunu yaparsanız sonraki zamanda yapmaz bence

bende 10 yasıma kadar emzik emmıstım..

okula götürüp,gızlı gızlı tuvalette emerdim,gece onsuz uyuyamazdım..

18 yasında olduğum zaman tekrar emzık aldım kendıme ogunlerı özleyip ama eskı zevkı alamadım..

bende 10 yasıma kadar emzik emmıstım..

Okula götürüp,gızlı gızlı tuvalette emerdim,gece onsuz uyuyamazdım..

18 yasında olduğum zaman tekrar emzık aldım kendıme ogunlerı özleyip ama eskı zevkı alamadım..

sen şaka mısın ya hahay :9:

sen şaka mısın ya hahay :9:

o döneme aıt cok fotom var,tv ızlerken hep ağzımda emzık..koca kızım bıde..

ama bundan cok utanırdım o fotoları bulsam yırtardım,hep sakladılar benden..

sımdı bakıp bakıp guluyorum..huzur verıyordu o emzık yaa:)

o döneme aıt cok fotom var,tv ızlerken hep ağzımda emzık..koca kızım bıde..

ama bundan cok utanırdım o fotoları bulsam yırtardım,hep sakladılar benden..

sımdı bakıp bakıp guluyorum..huzur verıyordu o emzık yaa:)

şu bulantılardan kafayı yicem yemin ederim sabahtan beri güldüğüm tek şey o yazdığındı alemsin hakkaten :1:

Back
X