canm benm kızımda aynı tarhana bi de püre 2.500 doğdu şimdi 10 aylık 8 kilo bnde ne yapacağımı bilmiyorum işin kötüsü geçen haftalarda çok emerdi şimdi dişi çıktığı için göğüslerim yara oldu emziremiyormda
allah yardımcımız olsun arkadaşlar inşallah biran evvel düzene girerlerbenım kızda aynı az yıyormeyva puresı yıyor he ıkı aydır kılo almadı aynı hep
arkadaşlar kesinlikle pes etmeyin. benim bebeğim de ilk başlarda ne yaparsam yapayım resmen öğürüyordu. her gün ayrı bir sebze yemeği çöpe gidiyordu. zamanla alıştı tatlara. hergün ayrı bir sebze ekledim, daha az ezerek verdim. ve şu an sebze ve et türevlerini sorunsuz bir şekilde yiyebiliyor.
labne peyniri ve meyve püresiyle başlamanızı tavsiye ederim. genelde bu tip yiyecekleri fazla direnmeden kabul ediyorlar. ama en önemlisi kesinlikle yılmayın. eninde sonunda alışacaklardır.
bişey soracağım canm peki siz yemek yerken verdiklerinizden yiyormu bizimki öyle öyle biraz alıyor ama çok değil 4-5 lokma
bişey soracağım canm peki siz yemek yerken verdiklerinizden yiyormu bizimki öyle öyle biraz alıyor ama çok değil 4-5 lokma
eeveet cnm ben ona yaptıklarımdan yemeyince yemklerimizi zeytinyağlı ve az baharatlı yapmaya başladın bi kaç lokma yiyo işte bunu sevdi diyorum ama sonu hüsran hemen ellerini uzatmaya başlıo birde tatlı olan meyvelride yemio limon portakal ekşi elma bunlardan biraz da olsa olsa yiyo işte canı isterse ben 2 kez teklif ediorum yedi yedi yoksa 3 kez kaşığı uzatmıyorum sıkılmasın soğumasın iyice die bakalım artık ne zamana kadar daha istemicek görelim burda okuyunca bende mi bi sorun var die düşünüyorum maşallah ne güzel 3 öğün beslenen bebekler ne mutlu diyorum anneleride seviniolardır aman bin kere masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?