• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızım hakkında

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

irem2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
5
0
36
Antalya
merhabalar yine ben kızım 3-4 gündür çok huysuzlandı bişey yememeye başladı inliyo vücudu ateş gibi sabah ölçtüm 37.2 idi ateşi kızım 6 ayını bitirdi acaba diş çıkartıyo olabilirmi bilgilendirirseniz sevinirim

geçmiş olsun hemen dr götür canım herşey olabilir hiç bişreyde idrar yolu enfeksiyonu ,soğuk algınlığı

benim kizim da 6. ayinda cok ateslendi iştahı gitti emmiyo yemiyodu idrar yolu enfeksyonu dedi doktorumuz antibiyotik igne verdi 1 hafta yine gecmedi hastaneye yatirdi serum aldi durmadan 1 hafta da hastanede kaldik simdi iyi cok sukur inş. ciddi birsey degildir ama mutlaka doktoruna götürüp idrar kan tahlilleri yaptirin diş olabilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir, mikrop kapmiş olabilir üşütmüş olabilir idrar ve kan degerleri ancak ne oldugunu gösterebilir acil sifalar

eğer kalabalık ortamlarda bulunduysanız enfeksiyon kapmışda olabilir 1 haftadır yüksek ates ve iştahsızlıkla ugrasıyoruz malesef dun tam iyileşti derken gece tekrar ates 39 a cıktı sabah doktor yolunu tuttuk viral enfeksiyon ve bakteri malesef daha eski antibiyotiği tam bitmeden yeni bir antibiyotik daha:( eğer atesi yükseliyorsa muhakkak bir doktora götürün derim hep dişden derler ama ya kulağında iltihap cıkar ya idrar yollarında yada enfeksiyon vardıır ihmal etmeyin boş yere sıkıntı cekmesin bebeğiniz şimdiden geçmiş olsun

Back