• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızım grip

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
DOĞUMU KIZIMIN 30 MAYISSSSSSSSSS
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

BUNDAN 15 GÜN ÖNCE KIZIMIN BOĞAZLARI ŞİŞMESİ ŞİKAYETİYLE ÇOCUK DR.GÖTÜRDÜK DAHA KIZIM 2 BUÇUK AYLIK AMA KIZIM ŞİDDETLİ GRİP OLMUŞ DR.ANTİBİYOTİK VERMEYELİM DAHA KÜÇÜK DEDİ VE MUKORAL ADINDA ŞURUP VE BYRNU İÇİN SPREY BİRDE VENTOLİN ADINDA İLAÇLA BUHAR VERİLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ BUNLARI YAPTIM BUGÜN TAM 15 GÜN OLDU KONTROLE GİTTİM VE BEBEĞİMİN ENFEKSİYONU GEÇMEMİŞ ÜSTELİK İŞTAIDA YOKTU BUYÜZDENDE BAŞKA İLAÇ TEDEVİSİNE BAŞLADI ANTİBİYOTİĞİMİZİN ADIDA ORACEFTİN KULLANANIZ VAR MI KIZIM DAHA ÇOK KÜÇÜK KORKUYORUM BİR ETKİSİ OLUR MU.
AYRICA BU İLAÇLARI KULLANIYORUZ BU AYIN 24 DE DE AŞIMIZ VAR NASIL OLACAK Kİ VURUNACAK MI ZARARI OLURMU İLAÇLARIDA KULLANIYORUZ AĞIR GELMESİN BEBEĞİM DAHA 2 BUÇUĞU YENİ GEÇTİ NE OLUR KIZLAR ARANIZDA BAŞINIZA BÖYLE ŞEYLER GELDİ Mİ BU AYLARDA....

canım geçmiş olsun panik yapma ne olur... benim kızım da 2 aylıken çok şiddetli gripti burnu nasıl tıkalıydı ve ina yaşlı neneler gibi öksürüyordu.zor nefes alıyordu yavrum o zaman..ilaçları hatırlamıyorum ama deniz suyu vs vermişti dr mukoral de vermiştiuzun sürdü ama geçmişti...aşısına gelince ebelere bu bu ilaçları kullanıyor diye belirt,benim kızımın da bir kere aşı zamanına denk gelmişti hastalığı,ve hasta diye yapmadılar ağır gelir dediler ve iyileşince gelin vuralım demişlerdi haberin olsun seninde..üzülme cnm üst kat komşumun çocugu 2 ayllıkken de beri yavrum sık hasta oluyor şimdi 10 aylık oldu 4-5 kez antibiyotik kullanıldı o çocuga...zorunlu olmadıkça antibiyotik vermez genelde dr lar..içini rahat tut ..olur böyle şeyler anlıyorum senii ama inan geçecek aynısını bende yaşadımm..içini ferah tut arkadaşım ... :)

Geçmiş olsun, Allah şifasını versin bebeğinizin.

Öncelikle aklınıza kötü şeyler getirmeyin... Çünkü ilk çocuksa insan gereğinden fazla endişelenebiliyor.

O kadar küçükken olmadı ama benim kızım da sürekli üst solunum yollarından rahatsızlanır. Antibiyotik kullanmamaya çalışıyorum ama çok gerekirse malesef kullanmak da kaçınılmaz. Gözlemlerime dayanarak söyüyorum burun tıkanıklığı öksürüğe ve boğaz enfeksiyonunun artmasına yol açıyor. Doktorunuzun dediği gibi serum fizyolojik kullanıp burnu sürekli açık tutmaya çalışın ve eğer yoksa soğuk buhar makinesi kullanın. Şimdi yaşı küçük ama ilerde olacak olursa kaynamış suya atacağınız viks kremle buharı birkaç nefes çekmesini sağlayın. Tabi emzirmeyi de kesmemek lazım. Emmiyorsa sütünüzü sağıp kaşıkla biraç kaşık da olsa içmesini sağlayın.

antibiyotikten çok korkuyorum kullanmak istemiyorum hiç ama dr.verdi mecbur kullanacağım.
canım geçmiş olsun panik yapma ne olur... benim kızım da 2 aylıken çok şiddetli gripti burnu nasıl tıkalıydı ve ina yaşlı neneler gibi öksürüyordu.zor nefes alıyordu yavrum o zaman..ilaçları hatırlamıyorum ama deniz suyu vs vermişti dr mukoral de vermiştiuzun sürdü ama geçmişti...aşısına gelince ebelere bu bu ilaçları kullanıyor diye belirt,benim kızımın da bir kere aşı zamanına denk gelmişti hastalığı,ve hasta diye yapmadılar ağır gelir dediler ve iyileşince gelin vuralım demişlerdi haberin olsun seninde..üzülme cnm üst kat komşumun çocugu 2 ayllıkken de beri yavrum sık hasta oluyor şimdi 10 aylık oldu 4-5 kez antibiyotik kullanıldı o çocuga...zorunlu olmadıkça antibiyotik vermez genelde dr lar..içini rahat tut ..olur böyle şeyler anlıyorum senii ama inan geçecek aynısını bende yaşadımm..içini ferah tut arkadaşım ... :)

cnm çok geçmiş olsun allah acil şiflar versin inşallah...

Back