• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızım gögsümü almıyor silikon gögüs ucu takınca alıyor..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canım hemen alıştırmaya bak benimki 5 aylık oldu önce göğsümün uçları olmadığı için silikon uçla emmeye alıştı sonra göğüs uçlarım çıktı ama bu seferde göğsümü almadı ne yaptım ne ettim almadı bi ara sağ göğsümü emdi sonra tekrar soğudu resmen göğsümden tiksiniyo bak seninki çok küçükmüş bi yolunu bul pes etmer ve alıştır kendi göğsüne yoksa benim gibi çok zorluk çekersin,güle güle büyüt...

ilk zamanlar bende kullandım yaralardan dolayı emziremiyordum ama iyileşince bıraktım doğal emzirmek en güzeli en rahatı.onları taşı yıka kaynat çok oyalıyor insanı doğalı gibisi yok.ama sor bi ben emzirebiliyormuyum HAYIR çünkü yine yara oldu gögüslerim kızımdan pamukçuk geçti yine sağıp vermeye başladım inan çok zor geliyor.

bende kullandim yaradan dolayi sol gögsüme ama iyilesince cikardigimda hemen emdi yani zorluk cekmedi bebegin daha cok kücük zaten kolay bulamazki memeyi sen sürekli o gögsünü vere vere alistir derim
Allah anali babali büyütsün:Saruboceq:

benim gögüs ucum vardi ama bebegimin emmesi icin sert ve kucuk kaliyordu sanirim. daha hastanede verdiler bana silkon meme ucunu. ondan ayirmam tam 2,5 hafta sürdü. büyük kavga dövüslerle tabi. bana ebe geliyordu hergün. degisik pozisyonlarda emzirmeyi denetti. bir de silikon meme ucuyla emmeye basliyordu tam hizini almisken hemen onu cekiyordum. kolay olmadi tabi. bazen onda da kiyamet kopariyordu ama sonunda basardim.Allah size de kolaylik versin

benim sütüm az oldugu icin mamaya gectim ama sütümüde veriyodum yettiyi kadarıyla biberona alıştıgı cin beni emmiyo ne yapacagımı bilmiyodum tek care elimle biberona sagıp öyle veriyorum neyapıyım ne olur yardm edin inanınki cok zahmetli bi iş

Back