selam arkadaşlar.kızım 4 aylık..ne yaptıysam emzik almadı..sonra her bebek gibi ellerini yalamaya başladı-tatlicadiarzu- nasılsa hepsini birden emiyor alışkanlık yapmaz unutr gider dedim ama 1 hafta önce uyurken başparmağını emerken gördüm çektim o emdi ben çektim o emdi..o zamandan beri hep paşpağını emiyor..ilerde bırakır mı sizce çok moralim bozuluyor yaasenağlama
merhabalar benim oğlumda 4.5 aylık oda öyle emzik almadı parmaklarını emiyor merak edilecek bişey yok bence dişleri kaşınıyor olabilir çünkü bu zamanda olabiliyo.hiç üzülme zamanla unutacak tabikikaydirigubbakcemile3
başta hepsini emer,sonra barmağı keşfeder,
sonra geçer gider,
benim kızım da emiyor,
üzülecek başka şey mi yok Allah aşkına,
bize acaip gelen biçok şey gelişim süreci içinde normal kabul ediliyor...
3 yaşında hala emenler biliyorum ve emziği bıraktırmak parmağı bıraktırmaktan daha kolay diye biliyorum..senin taktığın bir konu ile benim kafamı yorduğum konu farklı olabilir..düşünüp düşünüp zorlaıp üzülmez anneler öyle değil mi..
üzülme canım, oğlum 5 aylık parmak emmeden uyumuyor, haklısın emziği bıraktırmak parmaktan kolaydır. ama endişelenme çocuklar çok zeki şimdi. ilerde bırakacaklarına eminim..
eleştiri potansiyelimiz ne kadar fazla maşallah, her şeyden bir polemik çıkarabiliyoruz.
3 yaşına gelmesine "çok" olması, şimdiden düşünülmeyeceği anlamına gelmiyor. ayrıca endişe etmekte de çok haklı, ben üniversiteye giderken bile emenler biliyorum. sonuçta bu da bir alışkanlık değil mi?
herneyse, üzülmeyin sorun olmaz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?