Çocuk Hastalıkları kızım elini yumuk yapıp ağzına götürüyo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

usare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
45
2
36
Sakarya
arkadaşlar size bi sorum olcaktı.benim 2,5 aylık bir kızım var.e nedeyse on gündür boyundan büyük işlr yapıyo.elini ağzına yumuk şeklinde götüüp coklata coklata emzik niyetine emiyor.kafasını kaldırıyo beni alın diye eğer bacakları bir yere değerse kendini ittiiyo.bunları yapması için biraz erken değilmi.ilk bebeğim olduğu için şaşırıyorum bazen.sizce nomalmi?bide ben elini ağzına götürmesini engelliyorum doğumu yapıyorum sizce.cevaplarınızı bekliyoum...

Çok normal , elini tanıma yöntemi ve aynı zamanda da emme isteğidir. Benim oğlum da yapıyordu o aylarda şu an 9 aylık.

emmeği isteği bencede... siz kendi haline bırakın...

gayet normal şeyler yapıyor bebeğin.elini hem emme hissini tatmin etmek için hemde rahatlamak için emiyordur.bırak emsin elini zaten bir kaç ay sonra unutur.

ah yerim onu ben kimbilir ne şirin oluyordur o hareketleri yaparken maaşallah.

gayet normal,emmek istiyordur,korkmamalısınız..

ah yerim onu ben kimbilir ne şirin oluyordur o hareketleri yaparken maaşallah.

gayet normal,emmek istiyordur,korkmamalısınız..

maş.çok tatlı emiyo zaten kıyamıyorum.ama mikop kopar diye korkuyoum.gerçi güzel emiyo ama insan yinede endişeleniyo..

benim oğlumda aynını yapıyor 2 ayı 1 hfta geçti dediklerinizin aynını yapıyor normal sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…