Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi kızım elini emiyor

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Benim sıpam da emiyor, aslında tam emmek gibi değil de, bütün eller hatta bilek ağızda :))) diş etlerini kaşıyor, yanakları bile tahriş oldu kuzumun... ıslatıyor ağzının kenarını hep...

aynen canım benimkide 3,5 aylık sürekli eli ağzında. doktora sordum. damakları bu ayda sertleşmeye başlıyor o yüzdendir dedi.

ilahi :))
elini emmesi normal, hem de cok iyi birsey..
bu ellerinin ve agzinin da farkinda oldugunu gosterir, buna sevinmelisin..
bir sure sonra surekli elleriyle oynar, sonra uzattigin oyuncaga ellemeye calisir..
masallah yavruna...

Kızım şu an 4 aylık ve neredeyse dogumundan itibaren elini emerken eldivenleri sırılsıklam olurdu..Eldivenlerden kurtulduk şimdi de emzikle birlikte parmaklarını ağzına sokmaya çalışıyor :)

Kızım şu an 4 aylık ve neredeyse dogumundan itibaren elini emerken eldivenleri sırılsıklam olurdu..Eldivenlerden kurtulduk şimdi de emzikle birlikte parmaklarını ağzına sokmaya çalışıyor :)

benim bebeğimde 4.ayının içinde emziğinin yanına elini sokuyor.
bunu yapmaktan çok keyif alıyor onun için bende elini çekmiyorum.

Son düzenleme:
kuzenimin kızı 4 yaşında falandı hala emiyordu. Annesi engellemeye çalıştıkça gizliden copcop emmelere devam... Bigün annesine yakalanınca savunması gayet masumane "ama anne baksanaaaa ne güzel kokuyooo" :17:

Nasıl bi arzuysa artık:1:

Benim oğlumda 80 günlük nerdeyse 15 gündür o da elini emiyor ve çoooooook büyük keyif alıyor,bırak emsin,bütün bebekler emiyor.

Benim bebeğimde 4 aylık iki elini birden ağzına sokmaya çalışıyor.Doktorumuz gayet normal ellerini tanıyor bir süre sonra o biter yerine eline geçirdiği her şeyi ağzına sokar dedi.Bebişlerimizin el tamizliğine dikkat etmemiz gerekiyormuş sürekli ağızda olduğu için mikrop kapabilirmiş buda bağırsaklarının düzgün çalışmasını önlermiş.

benimde bebeğim 3 aylık elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor oda olmadı işaret parmağını emiyor. bence emme refleksi gibi geliyor.

Back