Bebek Beslenmesi Kızım elektrik süpürgesi çalıştıkça uyuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Maskeli_balon

Naz'ın Annesi.
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
136
27
48
İstanbul
Arkadaşlar kızım 2 aylık henüz yaklaşık 3 haftadır, elektrik süpürgesi faciası yaşıyoruz evde. Bebişimize kalsa sorun yok =) ama özellikle bütün gün evde olan ben kafayı yemek üzereyim .. kızım gündüzleri sadece elektrik süpürgesi çalıştığı müddetçe uyuyor, kapatır kapatmaz hemen uyanıyor ve ağlıyor açınca tekrar susuyorr. Mamaroo diye bir cihaz aldık içinde 5 farklı ses falan var oda fayda etmedi, internetten süpürge sesi indirdim fayda etmediii,, illa yanında süpürge çalışıcak.. İnanın gece yattığımda beynim uğulduyor.. Bu gibi sorun yaşayıp atlatan tecrübeli annelerrr yardım lüütfen nasıl başardınızzz ????

o süpürge sesi; anne karnında duyduğu sese benzediği için hoşuna gidiyor... kolik nöbetlerimizde bizde yaşamıştık bu durumu... ama ne zaman ki benim ona daha çok kendimden emin kucaklayıp sarmalam gerektiğini anladım nöbet möbet hikaye oldu... yani annesi; bebeğiniz sizdeki en ufak stresi algılayıp oda stres içinde kalıyor... gayet kendinizden emin alın onu kucağınıza kokunuzla ninnilerinizle uyutun... birkaçgün sonrasında süpürgeyi unutmuş olcaksınız... bol şans.........

tam da şuan da saç kurutma makinasının sesiyle uyutmaya çalışıyorum 2 aylık kızımı.normal bi insan gibi yatagına koyduğumda uyuyacağı günler çok mu uzak acaba?

Yaramadıı ,, Ne varsa o elektrik süpürgesinde canım, benim kızın perileri ondan başka sesi kabul etmiyor halen daha ehehehehehehe

tam da şuan da saç kurutma makinasının sesiyle uyutmaya çalışıyorum 2 aylık kızımı.normal bi insan gibi yatagına koyduğumda uyuyacağı günler çok mu uzak acaba?

Banada çok uzak gibi geliyor =/,, İnan bana canım beynim nasıl uğulduyor biliyormusun. Bizim kız elektrik süpürgesiyle uyuduktan sonra eğer kapatırsam 5 dak. sonra tekrar uyanıyor kıyamet kopuyor bu sefer. Tek suçum süpürgeyi kapamak =)))

Benim kuzenimde böylemiş, elektrik süpürgesine sarılır uyurmuş ens on bu nokta yani =)) halam anlatmıştı çok gülmüştüm alll ahanda başıma geldi =D

Canım benim denemedim mi ? banyoya bile girdik beraber aklına gelecek herşeyi yaptı, ben biraz soğuk kanlı bir insanım stress çok yapmıyorum neticede bebek bu olacak kolik krizlerimizide %75 atlattık bittii şükürler olsun,, tek yadigar elektrik süpürgemiz oldu.. Bebişe kalsa sorun yok =)) ama ben kafayı yemek üzereyim düşünsene günün 12 saati neredeyse süpürge 2. anne gibi bişi oldu bizee =))) bir yandan da düşünüyorum ya olmasaydıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…