Kızım dudağını emiyor devamlı..bebek görünce bebek sesi çıkartıyor :((

elele

canlarım benim....
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
1.619
6
156
Diğer
merhaba
kızlar kızım kış aylarından beri dudağını emiyor..bi ara kanepeden düüştü tepe takla üst damağını dudağına bağlayan et parçası ayrılınca haliyle dudağını da ememedi..ben de : sakın bir daha emme bak yine dudağın kanar dedim emmeyi unuttu şükür..ama 2 aydır hele bu son ayda tekrar başladı dudağını emmeye..hem de nasıl emiyor anlatamam...uykusunda alt dudak yok sanki...dikkatimi çekti inceledim..bişey istiyor hayır diyoruz ya ondan sonra başlıyor dudağını emmeye..ya da artık çook ses yapınca konuşma artık diyorum haliyle..o zaman hemen susuyor dudağını emmeye başlıyor..aman Allah ım dedim içine kapanmanın bir göstergesi diye telaşlandım..ama dışarı götürsem ya da değişik ortamlara girsem yine dudağını emiyor...kızıyorum olmuyor güzelce söylüyorum olmuyor...korkutuyorum olmuyor....ne yapacağımı şaşırdım acaba hiç mi görmezden gelsemmm??
bir de kızım bebek gördüğü vakit bebek sesleri çıkarmaya başladı 1 haftadır agu gugu sesleriyle dert anlatmaya çalışıyor..kızım konuşabilirsin konuşsana diyorum bebek sesleriyle karşılık geliyor gene..oturduğumuz yerde de bebek bolluğu var maşallahD apartmanda 2 tane karşı binada komşuda 1 tane sokağa çıksak gene öyle...haliyle seviyorum onları kucağıma alıp...acaba onları mı kıskanıyor diyorum ama hemen onu da pofpoflamaya çalışıyorum eşitlik olsun diye...ya şaşırdım kaldım..bi ara küfür öğrenmişti...psikolağa danıştım "dikkat çekmek için yapıyor" duymamazlıktan gel unutacaktır" dedi...çocuklar dikkat çekmek için küfür şiddet ya da eşyaları kırıp dökme gibi şeyleri yapıyor ağlıyor bağrıyor..çok akıllı ve kurnazlar anne babaya her dedğini yaptırmak için herşeyi deniyorlar...ağlayınca bırak ağlasın ama yapma" demişti...hakkaten küfür edince kaile almadık bıraktı..bu da öyle acaba??? :1shok:

Son düzenleme:

slm, doktorun dedigi cözum bence her konuda gecerli. Birak aglasin ama istedigini yapma.
Bide oyle denesen, belki faydasi olur, sen baska bebekleri sevince haliyle oda kiskaniyor,
onlar boyle yapiyor, annem onlari seviyor, bende oyle yaparsam annem benide sever
dü$uncesiyle yapiyodur buyuk bir ihtimal.

Fazla takma kafana, ve fazla ustune gitme

sağol canım ya..bebek sesi çıkartması hadi öyle de dudağını emmesi off işte o sinir bozucu her zaman emiyor ama konuşmadığı ve yemek yemediği zaman bil ki dudağını emiyor..napcamı şaşırdım inşallah geçer..

Bence kızınızın yanında diğer bebekleri sevmeyin.
Bir de dudak emerken görmemezlikten gelin bir süre
sonra belki unutur.İnadından da yapıyor olabilir...

Sevgiler a.s.

Bence kızınızın yanında diğer bebekleri sevmeyin.
Bir de dudak emerken görmemezlikten gelin bir süre
sonra belki unutur.İnadından da yapıyor olabilir...

Sevgiler a.s.

teşekkürler canım ya..sevsem de başka bebekleri inan kızımı da pofpofluyorum..hatta gelip kendisi de seviyor..kıskanması elbetteki çok doğal,daha yaşı çok küçük..ama dudak emme konusu delirtiyor beni dışarı çıksak bi yere gitsek yine aynı ;dudak emiliyor....görmezlikten geleyim diyorum ama gelinmeyecek gibi de değil ki gecegündüz emiyor..mafoldumben

Özellikle dışarıda yapması sizi rahatsız ediyorsa bence evden dışarı
biraz aç çıkın.Dışarıda ona yiyecek birşeyler alın.Dondurma bisküvi vb.
yerken oyalayacak şeyler.Ağzı meşgul olacağından dudak emme
olayını erteleyebilir hatta unutadabilir böylece...
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…