Kızım doymuyor mu

herseygizlisakli

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
100
12
98
37
Günaydın hanımlar, öncelikle iyi bayramlar.

Çarşamba günü kızımız dünyaya geldi, sezeryan ile doğurdum. İlk iki gün emmiyordu. Emmeyince de hastanede mama verdiler. Şimdi iki gündür çok iyi emiyor ama yine yetmiyor. Yetmetince 20-30cl mama veriyoruz ama bu normal mi sizce ? Saatlerce emzirmeme rağmen ağlamayı kesemiyor, uyuyamıyorum. Ki herşeye rağmen gece uyutmakta çok zorlanıyorum. Sabah da uyandırmakta, artık doyurmak için uyandırmam gerekiyor. Benzer durum yaşayan arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz acaba

Emdikçe sütünüz artacak doyacaktır bir süre mamayla desteklemeniz iyi olur. Zaten fazlasını kusar. Uykuda emmiyor mu?

Çarşamba günü kızımız dünyaya geldi, sezeryan ile doğurdum. İlk iki gün emmiyordu. Emmeyince de hastanede mama verdiler. Şimdi iki gündür çok iyi emiyor ama yine yetmiyor. Yetmetince 20-30cl mama veriyoruz ama bu normal mi sizce ? Saatlerce emzirmeme rağmen ağlamayı kesemiyor, uyuyamıyorum. Ki herşeye rağmen gece uyutmakta çok zorlanıyorum. Sabah da uyandırmakta, artık doyurmak için uyandırmam gerekiyor. Benzer durum yaşayan arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz acaba
Tek bir göğüste yarım saat emzirin yetmezse diğer göğse başlayın. Bence ağlamasının sebebi memenin biberon gibi tatmin etmemesi. Elinizden geliyorsa biberonu bırakıp sadece anne göğsüne yönelin. Her ikisi zor olur sizin için. Ne kadar anne göğsüne yakın deseler de biberonlar şakır şukur akıyor… memeye gelince aynı taziği bulamıyor,daha ilk günleriniz olduğu için sütünüz tabiri caizse damla damla gelecek ama emzirdikçe çoğalacak. Sabırlı olun

Biberona alışmaması için emmeye çalışırken şırınga ile kenardan yavaş yavaş mamayı veriyoruz şu an için. Yetmediğini düşündüğümüz durumlarda yani

Emdikce çoğalacak gündüz saatte bir gece 2 saatte bir 30-40 dk emzirin . O emdikçe süt üretimi çoğalacak.

Back
X