• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kızım diş çıkarttığı için zayıflıyor.......

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
arkadaşlar mrb kızım 8. dişini çıkarıyor ve 9 aylık kilosu 8100 sürekli diş çıkarttığı için çok zayıflıyor ya garibim ya diş çıkıyor ohhhh be çıktı diyorum 15-20 gün sonra tekrar aynı şeyleri yaşıyoruz tekrar bi diş çocuğum çok çekti ne olcak bunun sonu anlamdım bu hızla giderse 1 yaşına kadar 20 sine de çıkaracak ben anlamadım 4.5 aylıkken çıkardı ilk dişini o zamana kadar ayda 1 kilo alıyodu iyiydi kilosu tecrübeler anneler aynı sorunu yaşayan var mı lütfen yardım edin kilosu az mı bana mı öyle geliyo ne zaman düzelir tekrar iyice kilo alır mı çok endişeliyim fikirlerinizi esirgemeyin benden

bana kılosu normal geldı.hem buyudukce hareketlenecek hareketlendıkce kılo alımıda dusecek.boy kılo grafıklerınden bakın ıstersenız.benım kızımın ıstahı kesılmemıstı dıs cıkarma donemınde.su anda 2 yasında 12400 kılosu.kı 9 aylık bebegın kılosunun zaten daha fazla olması garıp olurdu.benımkıde hastalandıkca kılo kaybedıyor tekrar aldırana kadar cok cekıyorum ama cokta hareketlı durmuyor yerınde.bız annelerde bıraz daha kılolu olsa sankı daha saglıklı ıyı olacak gıbı bır dusunce var.eskıden bende cok takıyodum ama sımdı bıraktım.cunku acıkınca yada bısey yemek ıstedıgınde gelıp soyluyor zorla tıkıstıramıcama gore saldım gıttı.rahat olun ac olsa durmaz aglar zaten bence.

merhaba
Oncelikle gecmis olsun,
Bizde o donemlerden gectik.
Cok zordu cok huysuz uykusuz geceler.
Kilosu iyi bence fazla takilma,boyu uzuyor mu ?
Ona bak sen.doktorlar boy uzarsa cocuk gelisiyor demektir diyor bosver kiloyu.
Icin rahatlayacaksa oglum 1 yasindayken 9600 falandi...yemiyordu,
Doktor hanima bundan yakindigimda,
Sen hasta iken yemek nasil yiyemiyorsan ,o da yiyemez.cani istemez diye beni uyardi...
Hic canini skma gececek bu gunler de...
Doktorunuz diş jeli vs verdi mi?

bana kılosu normal geldı.hem buyudukce hareketlenecek hareketlendıkce kılo alımıda dusecek.boy kılo grafıklerınden bakın ıstersenız.benım kızımın ıstahı kesılmemıstı dıs cıkarma donemınde.su anda 2 yasında 12400 kılosu.kı 9 aylık bebegın kılosunun zaten daha fazla olması garıp olurdu.benımkıde hastalandıkca kılo kaybedıyor tekrar aldırana kadar cok cekıyorum ama cokta hareketlı durmuyor yerınde.bız annelerde bıraz daha kılolu olsa sankı daha saglıklı ıyı olacak gıbı bır dusunce var.eskıden bende cok takıyodum ama sımdı bıraktım.cunku acıkınca yada bısey yemek ıstedıgınde gelıp soyluyor zorla tıkıstıramıcama gore saldım gıttı.rahat olun ac olsa durmaz aglar zaten bence.

içimi rahatlattın sağol ya boyu uzuyor şükür ama ne bileyim işte ya uykusuzluğa falan razı oldum artık ama zayıflığı içimi acıtıyor

merhaba
Oncelikle gecmis olsun,
Bizde o donemlerden gectik.
Cok zordu cok huysuz uykusuz geceler.
Kilosu iyi bence fazla takilma,boyu uzuyor mu ?
Ona bak sen.doktorlar boy uzarsa cocuk gelisiyor demektir diyor bosver kiloyu.
Icin rahatlayacaksa oglum 1 yasindayken 9600 falandi...yemiyordu,
Doktor hanima bundan yakindigimda,
Sen hasta iken yemek nasil yiyemiyorsan ,o da yiyemez.cani istemez diye beni uyardi...
Hic canini skma gececek bu gunler de...
Doktorunuz diş jeli vs verdi mi?

evet diş jeli var fakat işe yaramoyor

dentinox iyi gelmisti bize...

Bide taze sogan tanesi verin,emsin acisini aliyormus deneyen arkadaşlar var.

Back