Merhaba arkadaslar kızım 14 aylik ben sanki biseylerin normal olmadığın dusunuyorum adına bazen bakmiyo 2incide bakiyo by by yapmiyo ama biliyo bay bay yapinca gideceğim göz teması var yuruyo baba nerde dediğim de babasina bakiyo mama baba ge ge diyo degisik sesler cikariyo birlikde oyun oynadigimzda al ver dediğimde yapiyo buraya koy dediğimde koyuyo ama yasitlariyla pek ilgili değil ama evde tek çocuk bide pek dışarı cikarmiyodum şuana kadar yeni yeni parklara oyun alanlarina göturuyom sizce kızımda otizim herhangi bir belirtisi varmi lütfen cevap verirmisiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizim da otizim şüphesi
- Konu Sahibi Mavi 123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- otizim belirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
Net bir belirti yok bence sosyalleşmeye ihtiyacı var gibi gitgide açılır yaşıtlarıyla iletişim kurar.Merhaba arkadaslar kızım 14 aylik ben sanki biseylerin normal olmadığın dusunuyorum adına bazen bakmiyo 2incide bakiyo by by yapmiyo ama biliyo bay bay yapinca gideceğim göz teması var yuruyo baba nerde dediğim de babasina bakiyo mama baba ge ge diyo degisik sesler cikariyo birlikde oyun oynadigimzda al ver dediğimde yapiyo buraya koy dediğimde koyuyo ama yasitlariyla pek ilgili değil ama evde tek çocuk bide pek dışarı cikarmiyodum şuana kadar yeni yeni parklara oyun alanlarina göturuyom sizce kızımda otizim herhangi bir belirtisi varmi lütfen cevap verirmisiniz
- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
Yalnız olduğu için olabilir.Merhaba arkadaslar kızım 14 aylik ben sanki biseylerin normal olmadığın dusunuyorum adına bazen bakmiyo 2incide bakiyo by by yapmiyo ama biliyo bay bay yapinca gideceğim göz teması var yuruyo baba nerde dediğim de babasina bakiyo mama baba ge ge diyo degisik sesler cikariyo birlikde oyun oynadigimzda al ver dediğimde yapiyo buraya koy dediğimde koyuyo ama yasitlariyla pek ilgili değil ama evde tek çocuk bide pek dışarı cikarmiyodum şuana kadar yeni yeni parklara oyun alanlarina göturuyom sizce kızımda otizim herhangi bir belirtisi varmi lütfen cevap verirmisiniz
Aynı ayda ikizlerim var. Bay bay’ı canları istediğinde yapıyorlar ama çak, merhaba yapıyorlar. İlk seslendiğimde bakıyorlar. Birbirleriyle oynuyorlar ama pek insan görmedikleri için yaşıtları geldiğinde yine de birbirleriyle oynamayı tercih ediyorlar. Otizmi bilmiyorum ama anlattıklarınız normal geldi bana. Hava soğuk olduğu için evde kalıyor çocuklar, biraz sosyalleştikçe açılırlar diye düşünüyorum
Doktor da oyun alanımız var oraya götürün dedi adını bilmiyo dedi orda öğrenir dediNet bir belirti yok bence sosyalleşmeye ihtiyacı var gibi gitgide açılır yaşıtlarıyla iletişim kurar.
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
Kız çocuklarında otizm görünme oranı erkek çocuklarına göre 1/4 yani çok çok az bence bu belirtiler otizm değil ama aklına çok takılıyordu Ram merkezine götürMerhaba arkadaslar kızım 14 aylik ben sanki biseylerin normal olmadığın dusunuyorum adına bazen bakmiyo 2incide bakiyo by by yapmiyo ama biliyo bay bay yapinca gideceğim göz teması var yuruyo baba nerde dediğim de babasina bakiyo mama baba ge ge diyo degisik sesler cikariyo birlikde oyun oynadigimzda al ver dediğimde yapiyo buraya koy dediğimde koyuyo ama yasitlariyla pek ilgili değil ama evde tek çocuk bide pek dışarı cikarmiyodum şuana kadar yeni yeni parklara oyun alanlarina göturuyom sizce kızımda otizim herhangi bir belirtisi varmi lütfen cevap verirmisiniz
Ben elimden geldiğince ilgileniyorum birlikde oyun oynuruz içime şüphe düştüYalnız olduğu için olabilir.
Aynı ayda ikizlerim var. Bay bay’ı canları istediğinde yapıyorlar ama çak, merhaba yapıyorlar. İlk seslendiğimde bakıyorlar. Birbirleriyle oynuyorlar ama pek insan görmedikleri için yaşıtları geldiğinde yine de birbirleriyle oynamayı tercih ediyorlar. Otizmi bilmiyorum ama anlattıklarınız normal geldi bana. Hava soğuk olduğu için evde kalıyor çocuklar, biraz sosyalleştikçe açılırlar diye düşünüyorum
Yurtdisinda yaşıyorum ben öğretmeye çalıyorum en basit alkış yaptırıyorum şimdi sen yap diyorum oda benim ellerimi alıkis yapıyorKız çocuklarında otizm görünme oranı erkek çocuklarına göre 1/4 yani çok çok az bence bu belirtiler otizm değil ama aklına çok takılıyordu Ram merkezine götür
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
Otizm bundan çok farklı bir şey 1 yaşındaki çocuk ogrettiginiz şeyi öğrense bile yapmaya bilir çünkü önce depolarlar sonra aktif hale getirirler yine de şüpheniz varsa doktora götürünYurtdisinda yaşıyorum ben öğretmeye çalıyorum en basit alkış yaptırıyorum şimdi sen yap diyorum oda benim ellerimi alıkis yapıyor
Doktora her ay düzenli götürüyorum herhangi Bi şey söylemediler sadece adını bilmiyo bizim oyun alanlarımız var orYa götürün arada dediOtizm bundan çok farklı bir şey 1 yaşındaki çocuk ogrettiginiz şeyi öğrense bile yapmaya bilir çünkü önce depolarlar sonra aktif hale getirirler yine de şüpheniz varsa doktora götürün
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.674
- 548
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
Ben öğretmenim çocuk büyütmedim akademik olarak her çocuğun gelişimi farklı çocuk TV tablet telefon gibi şeylere maruz kalırsa konuşma hareket geriliği oluyor çünkü çizgi film açık çocuk konuşmada bile oradaki karakterler konuşuyor çocuk diyor ki ben konuşmasam bile beni anlarlarDoktora her ay düzenli götürüyorum herhangi Bi şey söylemediler sadece adını bilmiyo bizim oyun alanlarımız var orYa götürün arada dedi
- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
Bencede sosyalleşince öğrenirDoktor da oyun alanımız var oraya götürün dedi adını bilmiyo dedi orda öğrenir dedi
Arkadaşlarımın yaşıtları cocuklari yok büyük var onlarda seviyo ilgileniyo hafta 2 3 oyun alanlarına götürüyorum parka çıkarıyorum ordaki cocuklari izliyo bakiyo ama pek ilgilenmiyor şuanlik ya bilmiyorum anlam veremiyorum nisanda Bi daha doktor kontrolü var bakalım değişim olcakmi doktora kreşe vermek istediğimiz söyledik ama gerek yok dedi zaten 3 yaşında okula basliycak dediYalnız büyüdüğü için sosyalleşemiyor gibi geldi bana. Sık sık parka götürün. Arkadaşlarınızın çocukları varsa yanlarina gidin evinize davet edin.
- 31 Ocak 2023
- 42
- 13
- 8
- 39
Merhaba
Diz baş kafa ağrılarım için enfeksiyon doktoruna göründüm ve lyme teşhisi kondu. Sonra doktorumuza otizmli çocukların geldiğini gördüm. Lyme kaynaklı otizm olabiliyormuş. Özel laboratuvarlarda Lyme testi yapılabiliyor. İsterseniz bir araştırın derim. Ben istanbulda kartal umut hastanesinde yaptırdım
Diz baş kafa ağrılarım için enfeksiyon doktoruna göründüm ve lyme teşhisi kondu. Sonra doktorumuza otizmli çocukların geldiğini gördüm. Lyme kaynaklı otizm olabiliyormuş. Özel laboratuvarlarda Lyme testi yapılabiliyor. İsterseniz bir araştırın derim. Ben istanbulda kartal umut hastanesinde yaptırdım
Hic duymamisdim ilk defa duydum aristircam bunuMerhaba