• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Kızım Çok mu Zayıf

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
yasına göre sadece alt değerde ama önemli olan sağlıklı olması..birde ailede et tutmayan biri varsa soya cekimdir.bunun içinde kendini yırtsanda cözüm olmaz

sağlıklı görünüyor annem sende böyleydin diyor hep sanırım bana çekmiş
çok iştahsız yemek demede ne dersen de yaşıntları 13 kilo civarı

2.5 yaşa göre biraz zayıf. ama bu hep böyle devam edecek değildir elbet.önemli olan sağlıklı olması.boyuda uzar . kilosuda artar. bu tür şeyler söyleyip insanın moralini bozanlardan nefret ediyorum. yeme konusuna gelince çok üsteleme .o acıkınca zaten yiyor. eğer üzerine düşersen inadına yemiyor.hatta belirli bi süre sonra arsızlaşıp çorbayı bile ağzında saatlerce tutma becerisi kazanıyor.bende ilk başlarda takmıştım yemiyor diye ama sonra üzerine düşmedim .şimdi karnı acıkınca hemen istiyor bişeyler.... işe yarıyor yaniiii...

benim oğlum 25 aylık yaşıtlarına göre minyon duruyor. 1 yaşındamı diyeni bile duydum.

kilosu 12 küsürerde.
boyunu bilmiyorum.

ama 2 yaş civerı çocuklara göre küçük duruyor bazen bende üsülmüyor değilim ama ne yapalım sağlığı yerinde çok şükür.
oğlumun anneside babasıda çok zayıf ve kısayız. bize çekmiycekde kime çekicek çocuk.

valla artık kime çekti bilmiyorum ama anasıda babasıda kilo verme derdinde
hiçbirşey yemiyor çıldırıcam yakında az kaldı

hiç takma canım bak boyu uzunmuş, demek ki gelişimi gayet iyi. şişko olması daha mı iyi sence, yetişkinlerin çoğu zayıflamak için neler yapıyor. benm oğlumda yaşına göre oldukça zayıf ama ben umursamıyorum artık , kim ne derse desin takma, canı içinde olsun ve sağlıklı olsunlar yeter. sevgiyle kal.

hiç takma canım bak boyu uzunmuş, demek ki gelişimi gayet iyi. şişko olması daha mı iyi sence, yetişkinlerin çoğu zayıflamak için neler yapıyor. benm oğlumda yaşına göre oldukça zayıf ama ben umursamıyorum artık , kim ne derse desin takma, canı içinde olsun ve sağlıklı olsunlar yeter. sevgiyle kal.

Canım benim kızımda 27 aylık.Kilosu 11.500 aylardır değişmiyor.Boyu 90 cm civarı.Kemikleri sayılıyor resmen...Birde kabızlık sorunumuz var tabi onunlada ilintili olabilir.Benimd canım çok sıkılıyor ama arkadaşlarında dediği gibi önemli olan sağlıklı olmaları.Üzülme...

benım kızm da 13 aylık olmak uzere.ama boyu 79cm kılosu 9.gr almıyor aylardır...zaten yerınde durmuyor.bı dakıka oturtamıyoruz..ben de bazen takıyorum ama beslenmesı gayet ıyı.sadece yedıgını yakıyor..drumuz da mutluysa sorun yok dıyor...zaten şişman cocuk merakı bı bızım toplumda var..önemlı olan saglıklı olması..

Back