• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kızım Çok mu Su İçiyor Acaba?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlemgnd

yaşama sebebim..fındığımm
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
384
14
66
Ankara
kızlar 16.aylık bi kızım var beni emmeyi kestikten sonra suya sardırdı..biraz oyun gibi geliyo sanırım ama elinde biberonuyla geze geze su içmeye bayılıyo..belki günde 700 ml ye yakın su içiyo bu şekilde..acaba çokmu içiyo? ne kadar içmeleri lazım? bu konuda bilgisi olan varmı? zararı olur böbreklerine diye korkuyorum yada vücut sıvı dengesini mi bozar diyorum..malum su zehirlenmesi diye bişey de var..gerçi onlar bizlerden çok terliyolar belki daha çok ihtiyacı da olabilir..havada sıcakda genede fazlamı acaba? tabi çok su içtiği için sürekli çiş yapıyo..bezleri hep gülle gibi doluu:)

kızlar 16.aylık bi kızım var beni emmeyi kestikten sonra suya sardırdı..biraz oyun gibi geliyo sanırım ama elinde biberonuyla geze geze su içmeye bayılıyo..belki günde 700 ml ye yakın su içiyo bu şekilde..acaba çokmu içiyo? ne kadar içmeleri lazım? bu konuda bilgisi olan varmı? zararı olur böbreklerine diye korkuyorum yada vücut sıvı dengesini mi bozar diyorum..malum su zehirlenmesi diye bişey de var..gerçi onlar bizlerden çok terliyolar belki daha çok ihtiyacı da olabilir..havada sıcakda genede fazlamı acaba? tabi çok su içtiği için sürekli çiş yapıyo..bezleri hep gülle gibi doluu:)

bence o ihtiyacı kadar içiyordur hareketliysede susar ayrıca su böbrekleri bozmaz tam tersi çalıştırır.bence vucudun suya ihtiyacı var zararı olcağını sanmam.benim kızımda çok içiyo 10 aylık daha

bir yaşından sonra çocukların 1 litre su içmeleri gerekiyormuş.gazetede okumuştum.kızım 15 aylık okadar çok su içiyor ki geceleri bile uyanıp su için ağlıyor hemen veriyorum eline biberonunu tüm suyu içip tekrar uyuyor.bebeğin bol su içtiği için sevinmelisin sonuçta böbreklerinin çalışması için ne kadr güzel birşey.

konuyu açıp üstüne tatil çıkınca geç oldu biraz:) dr.a sordum yemesi normalse içsin istedigi kadar dedi:) maşallah içiyo bol bol:) benim kızımda gece her uyandıgında su ister mutlaka..içer yatar:)

Back