Bebek Beslenmesi kızım çok iştahsızz yardım !!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eylulazra

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
8
0
16
Gaziantep
merhaba kızlar benim kızım 1.5 yaşında normale göre 2 kilo geride hiç yemek yemiyor dogduğndan beri iştahsız ne yapsam acaba balık yağı içirmeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz yardımcı olur musunuz

merhaba kızlar benim kızım 1.5 yaşında normale göre 2 kilo geride hiç yemek yemiyor dogduğndan beri iştahsız ne yapsam acaba balık yağı içirmeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz yardımcı olur musunuz

merhaba.Vit.C içerikli beslenmesini sağlaya bilirsin,ya da içinde vit.C miktarı fazla olan vitamin kompleksi(polivit,pikovit gibi) içire bilirsin.iştahını açacaktır.

tşk ederim sürekli mi vermem lazım ilacı kestiğim an bırakıyor tekrar

bir şişe 100 ml oluyor,şişe bitene kadar ver,sabahları versen daha iyi olur,1 ölçü kaşığı vereceksin(5 ml),kaşık şişenin içinde.yaklaşık 20 gün vereceksin,faydasını da daha çok bittikten sonra göreceksin.başka sorun varsa,buyur.

merhaba ilaci nerden aliyorsunuz eczanelerden mi acik ve net sekilde yazarsaniz sevinirim ben yurt disinda kaliyorum vitamin olarak mi aliniyor heryerde bulunur mu cevap yazarsaniz sevinirim tesekkurler

o tür balık yağıydı ıştah acıcıydı vıtamın şuruplarını pek önermiyorlar ileride obeziteye yol açabılıyor,doktora danışmadan kullanmayın bence

Polivit kullanabilirsin. Bende balık yağı düşünüyorum ama markayı doktora danışcam :44: Birde ishal mi? Dişlerini hep çıkardı mı? Bunlarda iştahsızlık yapar. Benim oğlumda bu aralar az yiyor. Biz bile bazen yemekten bıkıyoruz canımız abur cubur çekiyor, o da bıkmıştır diye başka birşeyler sunuyorum :44:

Polivit kullanabilirsin. Bende balık yağı düşünüyorum ama markayı doktora danışcam :44: Birde ishal mi? Dişlerini hep çıkardı mı? Bunlarda iştahsızlık yapar. Benim oğlumda bu aralar az yiyor. Biz bile bazen yemekten bıkıyoruz canımız abur cubur çekiyor, o da bıkmıştır diye başka birşeyler sunuyorum :44:

doktora götürdüm tekrar polivit felan verdi bitince sadece 1 şişe balık yağı ver dedi de markasını söylemedi hangisinden versem acaba ??

Back