kizim cok istahsiz gelisimi yavs dr oneren varmi

banuberen

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
1
0
6
34
Samsun
Merhablr samsunda oturuyorum kizm 7 ay 20 gnluk fakat yemek yemiyor reflusu var dediler ilac kullaniyoruz ne kusmamiz nede yememizde duzelme var ...biberonda almiyo zaten emmedide cok zor durumdaym...6.5 kilo

Merhaba biz bugün doktora gittik oğlum 9 aylık oldu ek gıda almak istemiyor hep emmek istiyor 3 aydır hiç kilo almamış dr yan etkisi iştah açan bir şurup ve vitamin verdi gündüz emzirmeyi kes ve nasık istiyorsa gıdaları öyle ver lezzetlendir tuzla yağla dedi birde yemeklerine katmam için kalorili bir mama önerdi isimlerini özellikle vermiyorum yanlış kullanımın önüne geçmek adına bende eczacıyım ama dr vermeden ben birşey kullanmadım miktar olarak ta çay bardağı kadar diyor kalorili olsun yeterki gece ve sabahta süt ver dedi sizde en kısa sürede bir hekime başvurum ben 6. Ay kontrolüne götürmüştüm en son çok pişman oldum bu arada götürmediğime

benim kızımda 8 buçuk aylık püre, lapa Karışık bulamaç tarzı hiçbişey yemez. zaten anne süüyle besleniyor kilosu iyi. Ama ev yemeklerıni çok güzel yiyor. Meyveleri çok güzel kemirir. Öyle deneyin bence bebekler karışık şeyleri sevmiyor. baharatsız az tuzlu az salçalı yapın. Hiç sorun çıkmıyor. Sofrayada beraber oturun çok keyifli oluyor bebeklerde hemen uyum saglıyor. Yemegini yerse kiloda alır. Yemeklerine zeytinyagı köy tereyagıda ekleyebilirsiniz. ezmek yerine küçük parçacıklar halinde yedirin. Benim kızımdan gördüklerim bunlar umarım işe ydrar tombiş olur:1:.

Merhabalar benim kizimda da reflu var simdi 2yasinda ilacla devam ediyoruz Hamdolsun sorun yok ama size verilen ilac yaramamis olabilir belki doktora danisip ilacinizi degistirmeniz kusma konusunda fayda saglar.reflulu bebekler sanirim mideden geri kacis ve asit salgilandigi icin yemek istemeyebilir.bir üniversite hastanesine gorunmenizi oneririm.kilo aldirici mamalar da var onlari tavsiye edebilirler ama reflusu baskilaninca istahi acilir inşallah. Rabbim kolaylik versin, , sifalar dilerim.

Back