Tuvalet Eğitimi Kızım çişini ayakta yapıyor.!

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

denizyesili_34

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4
0
37
Bugün tuvalet eğitiminde 5. Günümüz ve kızım ilk gnden beri çişini ayakta yapıyor,oturmayı reddediyor,ayrıca klozete oturmuyor,lazımlığa otursa da yapmıyor,saatlerce oynuyor üstünde,kakasını da yapmayı reddediyor ayrıca,altına yapıyor,daha yolun başındayım ve sabırsızım sanırım ama ne yapmalıyım bundan sonra,nasıl bir yol izlemeliyim,başladığımızdan beri sabır göstermeye çalışıyorum ama bazen sabır da kalmıyo

Günaydın bende geçen hafta pazartesi başladım. Bizdede 2 haftadır ayakta yapıyor evde olduğumuz zaman saatini kollayıp tam yapacağı zaman altına lazımlıgı sürdüm hemen oturdu alkış yaptım yaptı gecede bezlemiyorum gece çok şükür iyiyiz . Ama gündüz hala ayakta kendi başına yapmaya ısrar ediyor artık anladımki ya inat ediyor yada yanımda yapmak istemiyor bu haftada sanki herkez sözleşmiş okul ve işyeri etkinlikleri çıktı dışarıda lazımlıga hiç yapmak istemiyor yavrum bir kaç defa kek verdim yapınca ama yine söylemiyor yapacağı saati biliyorum oturtuyorum yapmıyor kalkınca 5,10 dk sonra yapıyor bazen yaptıktan sonra eliyle tutuyor bakıyorum yapmış bazende hiç belirti göstermeden salıveriyor delirmek üzereyim

Günlerdir hala ayakta yapıyor çişini,bugün artık oturarak yapalım dedim,büyük bir inatla oturmayı reddediyor,daha önce birkaç kere tuvalete yapmasına rağmen kakasını da hala küloduna yapıyor,sabır,sabır,sabır,o da kalmadı artık yaa çıldırmak üzereyim tam anlamıyla,ne yapmalı?

Benim kızımda ısrarla ayakta yapıyor hatta yapmamak için poposunu sıkıyor acıyor diyor ama kabız olmasa bile durum aynı. Korkmuş sanırım hala da oturarak yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…