• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Kizim Bezi Birakmali

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

DALOLIM

pes etmek yok yola devam
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2006
446
5
96
40
- Yurtdışı
Hanimlar Kizim Yaklasik 4 Aydir Mantar Bi Cok Doktora Götürdüm Kremler Denedim Gecmek Bilmiyo Artik Kan Geliyo Yaralardan
Dün Cilt Doktoruna Götürdüm Oda Bezi Birakana Kadar Gecmesi Zor Dedi Islak Mendil Ve Bezi En Iyisinden Aliyorum Pampers Ama Gecmiyo Kizim Daha 1 Yasinda Ona Nasil Bezi Biraktiririm Cis Diyince Anliyor Oda Cis Diyo Cok Zekali Bi Cocuk Ama Daha Bezi Birakacak Yasta Degil Siz Nasil Biraktirdiniz Kac Yasinda Birakti önerilerinizi Bekliyorum

canim haklisin zaten bu sorun olmasa bende bu yasta birakmasini istemiycem ama zor bi durum ay inanin SIK SIK bezinide aciyom ama yinede oluyo bu yaz tr geldik kizim burda pampers kullaniyodu kendimle iki paket tr getirdim songün bezi bitti orda yine pampersinkini aldim ama buranin kinden farkliydi ici mavili sanirim o mavi kisimda nemlendirici varmis ne olduysa tr den aldigim bezi kullandiktan sonra oldu simdi burdaki pamper markali bezde tr ninki gibi ici mavi oldu yeni cikti dün aldim ayni tr nin bezi gibi ve iyice korktum ya dahada kötü olursa diye

mantarın ilacı felan yokmu ki bezi bırakmanı söyledi ha deyince olacak bir şey değilki

Doktor krem vermedi mi? Normal sartlarda mantar enfeksiyonuna karsi bir krem vermesi gerekirdi ve bu kremi günde 2 ya da 3 kere sürmen lazim. Hemde hic ara vermeden, hatta enfeksiyon gecse bile 2 hafta devam etmem gerekiyor mantarin kökünü kurutman icin. Eger verilen kremi sürerken, aksakliklar yaparsan mantar mikrobu bu disaridan gelen ilacla savasmayi ögreniyor ve sürülen kreminde faydasi olmuyor. Bence sen tekrar bir cilt uzmanina git ve bebegin icin bir krem yazdirman en iyisi...Cünkü bebegin daha cok kücük bezden kurtulmasi uzun sürer ama mantar enfeksiyonun ilerlemesi uzun sürmez ve vücudunun baska bögelerine de yayilabilir. Bak yaralar da acilmis. Mazallah mikrop kapar bebegin, sonra daha fazla zorluklar yasarsin.

Bu tedavi sirasinda tavsiyem, bebeginin altini daha SIK degistirmen ve hatta zaman zaman sadece %100 pamuklu ic camasiriyla dolansin evin icinde, günde birkac kere külot degistirirsin ama önemli olan bebeginin sagligina kavusmasi degil mi canim. Islak ve nemli ortamlar mantar enfeksiyonlarin ilerlemesi icin en uygun ortam oldugu icin, böyle ortamlari mümkün mertebe azamiye indirmek mantar mikrobunun önüne gecilmesinde en önemli adimdir.

evet hanimlar üc belkide 4 cesit krem denedim bi iki gün kayboluyor geri cikiyo dün doktor bi krem daha yazdi onu kullaniyoruz altini inanin sIk sIk aciyorum ve islak mendil kullanmiyorum yaklasik bi kac aydir yikiyor ve kurutuyorum ama gecmiyo bundan sonra daha da dikkat edecem ben bakiyodum gecmis kremi birakiyordum bundan sonra gecse bile belli bi zamana kadar devam ederim yardimlariniz icin tesekkürler

arkadaşım doktorlar üç yaşından önce çocuklarınızı çişe alıştırmaya zorlamayın diyor. benim kızım dört yaşındayken gece bezi yapıyodum ben hatta hamileydim o ara dedim ben herhalde ikisini beraber bezliycem ama üç yaşına kadar bekle derim. ben bunu öğrenmeden önce kızımı 2 yaşında başladım zorlamaya şimdi altı yaşında hala gündüzleri altına kaçırıyo çok az ama ... psikolojik bi durum sanırım.. burda canesten die bi krem var mantar için birebir. benimde kızlarımda oluyo iki üç sürmede iyiyleşiyo. türkiye'de tanıdıkların varsa kargoyla yollasınlar çok ii bi krem...

Canım adını unuttum ama türkiyede mantar kremi deyince hemen veriyorlar lacivert beyazlı bir krem.benim yiğnenimde senin bebişin gibi olmuştu.Normalde annem bakar bana 3 gün bıraktılar hemen iyleştirdim ve bir daha çıkmadı.Altını sık sık açtım ve ıslak mendille sildikten sonra ıslak bir pamukla sildim hem ıslak mendilin kalıntıları için hemde pişiği rahatlatmak için bu kremi sabah akşam sürüyorsun.Ve her altını açtıktan sonra bol bol kaliteli bir pudra sürdüm.Kremi bulamassan orda ben burdan sana kargo edebilirim.

ozgurdu sagol canim ilgin icin doktor dün bi krem yazdi bide onu deneyim bu seferde gitmessen artik tr den getirtecegim ya türk doktorlari baska inanin burdakiler deneme tahtasi gibi cocukta ilac deniyorlar sunu dene bunu dene bi kac hafta bu ilaci kullanayim sonra gitmesse görümcem tr gitcek ondan isterim sagol canim kargoyla gönderrim dedigin icin

Hanimlar Kizim Yaklasik 4 Aydir Mantar Bi Cok Doktora Götürdüm Kremler Denedim Gecmek Bilmiyo Artik Kan Geliyo Yaralardan
Dün Cilt Doktoruna Götürdüm Oda Bezi Birakana Kadar Gecmesi Zor Dedi Islak Mendil Ve Bezi En Iyisinden Aliyorum Pampers Ama Gecmiyo Kizim Daha 1 Yasinda Ona Nasil Bezi Biraktiririm Cis Diyince Anliyor Oda Cis Diyo Cok Zekali Bi Cocuk Ama Daha Bezi Birakacak Yasta Degil Siz Nasil Biraktirdiniz Kac Yasinda Birakti önerilerinizi Bekliyorum

canım cevabım biraz geç oldu ama yeni okudum kusura bakma:1no2: benim kızımdada aynısını yaşadık kremler falan bilirim o durumları bizim doktorumuz direk bezi degiştir dedi.bende kullandıgım bez marka dedim iyi bez dedim. biliyorum ama bu bez artık yaramaz başka kaliteli bi beze geç öle yaptım. ve kısa zamanda geçti .sana tavsiyem bezi degiştir göreceksin geçecek saglıklı günlera.s.

Back