• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım beni özlemişşşş....

Pembemsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
182
0
96
45
Diğer
kızlar salı günü oğluşumun anaokulunda program vardı.... bizim minik cadıyı mecbur babaaanneye bıraktık.... program yakaşık 3 saat sürdü ve ben bebişimden yaklaşık 3,5 saat falan ayrı kaldım.... beni görünce nasıl gülücükler verdi anlatamam... beni seyretmekten ve gülümsemekten ememedi bile... 2 çekiyor memeyi sonra kafasını kaldırıp gözlerimin içine bakıp bana bir gülücük veriyor ki sormayın... beni özlemiş resmen yaaaaaa... haftaya da okula başlıyorum.... ben nasıl ayrılcam kızımdan yaaaaaaaa...:a015: senağlamasenağlamasenağlama

ay kıyamam yazık yavruma :1no2: ne kadar hassas oluyorlar bebek bile olsalar. ama çalışmak zorudaysan malesef yapabilecek birşey yok. çok özleyecek ama zamanla alışacaktır :1hug:

ahh ahh zaman herşeye devaymış.ınsanoğlu herşeye alışıyomuşş.ılk günkü gibi acılar taze kalmıyormuş.Bunları öğrendim sende öğreneceksin.Allah başka türlü acı dert ayrılık vermesin .Çok şükür çocuklarım var çok şükür işim var deyip gidicen işee .zor değilmi bırakmak zor ama herşey onlar için değilmi:((

ayyy yavrum benim....kıyamam..bende haftaya başlıyorum canım işe...nasıl ayrılıcam kızımdan diye düşünüyorum..nasıl özlerim ben onu yaa...

valla haftaya bi gidip gelcez... öğrenci yok der yok daaaa... asıl eylülde dananın kuyruğu kopacak.... oğlumda yaşadıklarımı düşünüyomda... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....

kızlar salı günü oğluşumun anaokulunda program vardı.... bizim minik cadıyı mecbur babaaanneye bıraktık.... program yakaşık 3 saat sürdü ve ben bebişimden yaklaşık 3,5 saat falan ayrı kaldım.... beni görünce nasıl gülücükler verdi anlatamam... beni seyretmekten ve gülümsemekten ememedi bile... 2 çekiyor memeyi sonra kafasını kaldırıp gözlerimin içine bakıp bana bir gülücük veriyor ki sormayın... beni özlemiş resmen yaaaaaa... haftaya da okula başlıyorum.... ben nasıl ayrılcam kızımdan yaaaaaaaa...:a015: senağlamasenağlamasenağlama

ah canım öyle zorkı 1 haftadır calısıyorum nasıl zor anlatamam..öyle cok özluyorumkı onu ve sabah onu bırakıp gitmek öyle zorkı..senağlama

valla haftaya bi gidip gelcez... öğrenci yok der yok daaaa... asıl eylülde dananın kuyruğu kopacak.... oğlumda yaşadıklarımı düşünüyomda... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....

kaç aylık oldu bebeğiniz...
Sizi çok iyi anlıyorum benide eylül stresi sardı, hamileyken diyordumki öyle mezun öğrencilerimden birinin yanına bırakırım, ne kadar abartıyor anneler derdim, meğer böyle değilmiş, içim titriyor resmen.. Siz gene şanslısınız aileden bakacak birileri var, kim olsa elden iyi bakar. Allah kolaylık versin çalışan bütün annelere...

canım bebişim 5 aylık, 30 aralık doğumlu. eylülde tam 9 aylık olcak... ama ben bi tane daha büyüttüm, 5,5 yaşında... neler yaşayacağımı biliyorum az çok ve inan uykularım kaçıyor...

Back