Kızım benden korkuyor !!!

Loch Ness Canavari

Kontaklar kulübü.
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
6.312
13.006
298
Merhaba bayanlar,
Kızım 11 aylık oldu ve benden cok fena korkuyor.
Hani filmlerde falan üvey annelerinden korkan cocuklar olur ya iste aynen öyle.
Eline oyuncagini bile alirken korka korka bana bakiyor.
Bir sey yaparken ona sakince seslendigim halde öyle bir sıçrayışı var ki, beni kendimden urkutuyor..
Ona ameliyattan sonra cok bagirdim sanirim yerlesti cocugun icine o sekilde.
Kafasini carpmamasi gerektigi icin korkuyla ve refleks haliyle, " eyvay dur kizim, aman dusucek, aaa eli kaydi " vs..vs..
Bunun dışında ben kizima cok aciyorum. Bir sebebi yok. Yaklaşık 20 gundur yuruyor ve o karsimda minik adimlarla,korka yürürken icim bir tuhaf oluyor. Cok ama cok aciyorum.
Benim ruh halim boyleyken, kızım tam tersi.
Oldukca mutlu, problemsiz (yemek problemi haric :/ ) bir cocuk.
Ben lohusa depresyonunun farkli bir versiyonunu mu yasiyorum?
Yoksa ameliyatin izlerini beynimden silemedim mi?

Ne ameliyatı oldu kizimiz?

kıyamam ya, evet ani bağırmalarınızdan belliki korkmuş çocuk o muhtemelen kendisine bağırdığınızı düşünmüş.. lütfen daha sakin o kadar uzun süre bu sakinliğinizi koruyun ki unutsun çocuk... başka türlü geçmez korkusu....

Kafatasi. Kraniosinostoza bagli plagiosefali.

Tamam simdi hatırladım. Eski konunuzu okumuştum. Sizi cok cok tebrik etmek istiyorum oncelikle. Anne hisleri her zaman doktorun bilgisinden ondedir bana göre. Dikkatli bakisinizla cocugunuzdaki sıkıntı ilerlemeden farketmissiniz ne guzel ki caresi de olan bir şey. Bu arada benim oglum da hafif dolikosefalik doğdu. O yuzden bas cevresi olcumleri hep 97.persantil uzerinde seyrediyor. Hatta hızlı artislar sebebiyle kranial usg bile yapıldı.

Bence bebeginizi biraz kendi haline birakin, dokup kirabilecegi her seye, dusuo carpabilecegi her yere önlem alın, evin icine salın gitsin. Bence zamanla gececek ve unutacaktir, oyle olmasa hayatimizin ilk bir yılını hepimiz hatırlıyor olurduk.

Hatırlıyorum önceki konunuzu canım 11 aylıkmis şimdi sen onunla oyunlar oyna illaki oynuyorsun ama sürekli gülerek konuş ya canım aslında sende yavrunda kolay şey yaşamamisniz

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Cok teşekkür ederim. Size de gecmis olsun. Allah'a sukur tedavisi var ama yipratici bir surec iste.
Bizim de bas cevresi olcumleri 25 persantil falan çıkıyor.

Surekli oynuyorum aslinda. Gulup egleniyoruz, ama sonra bir sıçrayışı olunca üzülüyorum.

yerim ben onuuuu unutur annesi üzülme senin şuan hislerini çok içden hissediyorum üzülme sakın her sana bakışında yüzün gülümsüyor olsun unutur zamanla benim çakide bi an için korksa ya benden hiiç umursamıyor bildiğini okuyo

ayyyyy yerim onu ben yerim.
üzülme canım ya.büyüdükce düzelecektir.sadece korku var içinde anlaşılan.bu korkuyu söküp atmak lazım içinden ama nasıl bilmiyorum.:44:

Tam fiziksel siddel olmasa bile bagirdiniz mi diye soracaktim. Zaten kendiniz soylemissiniz. Cok bagirdiysaniz korkmasi normaldir.
Su an nasil davraniyorsunuz bilmem ama once bagirmalariniza son verin. Zamanla korkusu gecer herhalde.

annesi sarıl meleğine bütün korkularını unutur o kıyamam valla öp benim için önce yanaklarını sonra ayaklarını

Onunla bol bol gülerek konuşun, sarılın, öpüşün, koklaşın ve en önemlisi sesinize dikkat edin. Bebek bu illa ki unutucak yeter ki tekrarlamayın

Bence size öyle geliyordur diye düşünüyorum çok daha küçük bu kadar hatırlayabileceğini sanmıyorum

Tam fiziksel siddel olmasa bile bagirdiniz mi diye soracaktim. Zaten kendiniz soylemissiniz. Cok bagirdiysaniz korkmasi normaldir.
Su an nasil davraniyorsunuz bilmem ama once bagirmalariniza son verin. Zamanla korkusu gecer herhalde.

Artık telaş yapmaya gerek yok aslında. Düşse de bir zararı olmaz.
Ama yerlesti sanki cocuguma telasli hallerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…