kızım ayaklarının üzerinde duramıyor yardım lütfen!!!

benim de bir tanıdığım vardı bebekleri 6-7 aylıktı hala basmıyordu doktora falan götürdüler onlarda çok sorun ediyordu şimdi 8 aylık oldu yeni yeni basmaya başladı canını sıkma yani bunun için

bencede sütle alakası yoktur
bebekten bebege degişir herşey. her bebek kendine özgü içiniz rahat olsun
ahh biz anneler doktorlarımızın söylediklerine daha çok itimat etsek daha rahat olacaz herhalde fisfisfis yerimseniben a.s.

benim kızımda 4 .5 aylık ellerinden tutunmu ayağa kalkıyor bebekten bebeğe farkediyor üst komşumun kızı var 8 aylık o daha kalkamıyor alıştırmaklada alakalı biraz üzerine düş bak nasıl kalkar ayağa merak etme normal bişey

cnm benim kızımda 2 ay falan emdi beni mama ile beslendi ve 1 aydır da ek besin almaya başladı.bebekler 6-7 aylıkken başlar basmaya.daha önce pek bastırmayın diyo drlar zaten endişelenme,benimki de pek basmıyo zaten ben bastırmamaya çalışıyorum erken daha cnm.endişelenme zamanı gelince nasıl basacak o annesi göreceksin:) maşallah sağlıkla büyüsün inşallah

hiç endişelenmene gerek yok canım...kimi bebekler 6- 7 aya kadar basamıyorlar.kilolu bebeklerde daha sık karşılaşılıyormuş.dert etme.zamanı gelince basar.sen yinede DEVİT3 damlasını ihmal etme...her bebeğin gelişimi farklı çünkü.kimisi 6 aylıkken emekler kimisi 10 aylık olur hala emeklemez, kimisi emeklemeden yürür misali... kafana takma...a.s.

bende arkadaşlarıma katılıyorum bebekten bebeğe değişir mesela kaan basabiliyor fakat henüz dönmelere başlamadı sadece yanken sırtüstü pozisyon alabiliyor bende bu durumunu çok takmıştım ama dr.umuz her bebek bir deildir kimisi basabilir kimisi dönmeden direk oturmaya başlayabilir demişti bende rahatladım sende rahat ol canım ve dvit3 çok önemli arkadaşlarımın dediği gibi

canım canını sıkma doktor dediğine inan benim kıızmda fazla emmedi emmeyle alakası yok kendini suçlama pediatri portal diye bi site var oraya soru sorabiliyorsun uzmanlar hemen cevaplıyor için rahatlar bi daha sor istersen

tabiki her çocuk bir değil.bunun için canını sıkma.
ama istersen hergün tut ellerinden kaldırmaya çalış eminim alışacaktır.bazı bebekler tembel bazıları aceleci oluyor.

Bu konu çok eski bi konu ama, yeni okuyanlar olur belki. Benim de kızım 2.5 aylık, kayınvalidem bastırmaya çalışıyo, kısa süreliğine basıyor ama 2-3 saniye sonra dizlerini geri büküyor. Tutmuş bu çocuk basmıyor diye zorla bastırmaya çalışıyo benim sinirlerimi zorlyo. 2 aylık çocuktan çok performans bekliyosun diyorum, olsun bassın diyo. Bu büyükler insanı fıtık eder.

Her çocuk bir olmazBenim ikizler bile, biri 2 aylıkken dimdik duruyordu ,kendini tutuyordu;diğeri kafasını bile zor tutuyorduDaha sonra dimdik duran daha geç yürüdüDiğeri herşeyi önce yaptıAllah yardımcın olsun

2.5 alık bebeğin yürümesi lazım şekerim olur mu hiç yerim onu ben neye maruz kalıyor kuzucum her çocuk farklıdır üstelik kızım basamadı uzun süre ama oğlum dimdik durabiliyordu. başını dik tutuyordu 1 aylıkken..bebek zamanı gelince hepsini yapıyor..

Son düzenleme:

Gelin de kv anlatın bunu

Belki görürsünüz umudu ile yazıyorum şuan benim kızım da yeni 3 aylık oldu ve aynı sizin yazdığınız gibi yapıyor ayaklarını içe kapatıyor sanki parmak üstüne basar gibi ayak tabanını düz tutmuyor herhangi bi sorun çıktı mı inşallah yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…