- Konu Sahibi zulalkumsal
-
Bu konu çok eski bi konu ama, yeni okuyanlar olur belki. Benim de kızım 2.5 aylık, kayınvalidem bastırmaya çalışıyo, kısa süreliğine basıyor ama 2-3 saniye sonra dizlerini geri büküyor. Tutmuş bu çocuk basmıyor diye zorla bastırmaya çalışıyo benim sinirlerimi zorlyo. 2 aylık çocuktan çok performans bekliyosun diyorum, olsun bassın diyo. Bu büyükler insanı fıtık eder.
Bu konu çok eski bi konu ama, yeni okuyanlar olur belki. Benim de kızım 2.5 aylık, kayınvalidem bastırmaya çalışıyo, kısa süreliğine basıyor ama 2-3 saniye sonra dizlerini geri büküyor. Tutmuş bu çocuk basmıyor diye zorla bastırmaya çalışıyo benim sinirlerimi zorlyo. 2 aylık çocuktan çok performans bekliyosun diyorum, olsun bassın diyo. Bu büyükler insanı fıtık eder.
Her çocuk bir olmazBenim ikizler bile, biri 2 aylıkken dimdik duruyordu ,kendini tutuyordu;diğeri kafasını bile zor tutuyordu Daha sonra dimdik duran daha geç yürüdü Diğeri herşeyi önce yaptı Allah yardımcın olsun
2.5 alık bebeğin yürümesi lazım şekerim olur mu hiçyerim onu ben neye maruz kalıyor kuzucum her çocuk farklıdır üstelik kızım basamadı uzun süre ama oğlum dimdik durabiliyordu. başını dik tutuyordu 1 aylıkken..bebek zamanı gelince hepsini yapıyor..
Belki görürsünüz umudu ile yazıyorum şuan benim kızım da yeni 3 aylık oldu ve aynı sizin yazdığınız gibi yapıyor ayaklarını içe kapatıyor sanki parmak üstüne basar gibi ayak tabanını düz tutmuyor herhangi bi sorun çıktı mı inşallah yokturbenim oğlumda tam beş buçuk aylık oda daha dik duramıyo,hemen dizlerini kırıyo birde ayaklarına basamıyo hemen ayak parmaklarını ayalarının altına doğru kıvırıyo,şöle tam olarak ayaklarını açıp ,üstüne basamıyo,sizce sorun varmı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?