- Konu Sahibi zulalkumsal
-
Benim oğlum 3 aylıkken ben hiç bastırmıyordum ama kuzenimin 40 çıkmamış çocuğu na bastırıyorlardı ve basıyordu görünce bizde denedik zamanla alıştı şimdi yedi aylık sapasağlam çok güçlü bir şekilde basıyor ellerime tutunup kendi kendine ayağa kalkıyor.hatta bir iki küçük adımda atıyor bebeğin daha çok küçük hemen endişelenmearkadaşlar kızım üç aylık.ayaklarının üzerinde dik bir şekilde duramıyor.yere basmaya çalıştırdığımda hemen dizlerinin üzerine çöküyor.beni endişeye sürekleyen annemin sözleri.onun söylediğine göre ben ve kardeşlerim daha kırkımızın içinde ayaklarımızın üzerinde dururmuşuz.bir eğitimci olarak her çocuğun gelişim özellikleri farklı olabilir biliyorum ama iş anneliğe gelince bildikleriniz bir kenarda kalıyor.sizin bebişler ne durumda?ne zaman ayakları basmaya ve dik durmaya başladılar?
kızım 4,5 aylık oldu ama hala basamıyor.bastırmaya çalıştığımda dizlerinin üstüne çöküyor.dr.a sorduğumda 6-7 aylık gibi basar dedi.ama içim hiç rahat değil,çevremde benimle yakın zamanda doğum yapan arkadaşlarım var ve bebişleri basabiliyor...göğüs ucumu hiç tutmadığı için bebişim doğru dürüst süt almadı,mamayla büyüyoruz.bunun etkisi olabilir mi?lütfen yardım;sizin bebeşler ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?