- Konu Sahibi cottonheart
kızım şu an 2.5 yaşında ve 2 yaşına kadar emzirdim o zaman böyle bir sorun yoktu ama meğerse normalde doğuştan egzamaya duyarlıymış (anne sütündeki maddeler ve emzirmek bunu azaltıyormuş) inek sütüne geçtiğimizden beri dirsek içleri boynu ensesi ve diz arkalarını çok kaşıyor hatta sağ kolu bazen yara oluyor ve kanıyor doktora götürdük atopik egzama dedi ve okul çağında geçer dedi yalnız neyin tetiklediğini bulamıyoruz çünki bazen çok fazla kaşınıyro sadece kanda çıkar dedi doktor bide 3 yaşında deriden bir alerji testi oluyormuş ama kan tahlili yaptırmak istemiyorum küçükken havale geçirince bir kaç kere kan alındı ama hastane ayağı kalkıyor damarları bulunmuyor ve yoğun bakımdan değişik hemşireler getirtiyoruz ama kızımında her yeri delik deşik oluyor en az 8-9 yerini deliyorlar ben yine aynı şeyleri yaşasın istemiyorum şu anda zyrtec diye bir şurubu var ve eumovate diye bir kremi var onları kullanınca iyi geliyor sonra yine aynı oluyor bir ara inek sütünü bile kestim ama fayda etmedi ne olur yardım edin kızlar bu durumda olan bir sürü anne varmış siz neler yaptınız neler yedirmediniz ne olur burdan yazalım ki diğer arkadaşlarda faydamız olsun