• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım Aşkın Ne demek Olduğunu Bulmuş :)

ecrenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
205
0
96
45
Balıkesir
kızlar sizlerle dün akşam 4,5 yaşında kızımla olan diyaloğumuzu paylaşmak istiyorum,mutfakta bulaşık yıkıyorum kızım masada oturmuş sohpet ediyoruz,kreşte gününün nasıl geçtiğini anlatıyor bana,birden "" anne aşık olmak ne demek sen biliyormusunnnnn?? """ dedi(aynen bölee kelimeleri uzata uzata :) )), bende ne demekmişşş kızımmm dedimmm """aşık olmak demek yüzünün kızarması demek anne""" diye bi açıklama aldım ,o kadar hoşuma gitti ki bu tespiti sizlerle paylaşmak istedimŞeniz

ayyyyyy bak sen bacaksıza aşkıda öğrenmiş canım yaaa

ayyyyyy benım için onu küçücük bi ısır annesi canım benım yaaaaaaaaaaa ay kıyamadım öp sen onu

sorsaydın kızz nolmusda yüzü kızarmıs :))) bak merak etim simdi :)))benim kızımda 4 yasını 3 ay geçti buda evlenme delisi.:)) büyüyünce ne olcan dıyorlar anne olcam dıyo. devamlı gelinlik giyer makyaj yapar vs vs aksama kadar böyle :))

sevimli zilli tavuğuda bak hele büyümüşte küçülmüş aşkı biz büyükler tanımlıyamazken o bulmuş yerim ben onu yaaa annesi benim için öp onu olurmu

cimcime hanımın tespitine bak hele.....şimdiki çocuklar bi harika zten......kocaman öp kısını..Şeniz

el kadar çocuğa bak sen. nerden öğrendi ki...
acaba aşık mı oldu kıs?...

cok talı ya ....
benımkıde 3yasında sohbet etmesi gercekten cok güzel oluyor sadece aşk için degil.......

vay cımcıme sımdıkı cocuklar zehır gıbı masallah bucurukler askmıs ha vay vay vay halımıze

aşk başımızın belası , 2 senelik kreş arkadaşı ana sınıfındada asılıyor kızıma yaa :))) hihih napsam acebe :P işin şakası çok hoş oluyo bu çocukların aşkı yaa

Back