Kızım artık ünüversiteli oldu

kalimera

--KK ANKARA MIKTARI--
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.293
0
356
61
Ankara
Kızım artık ünüversiteli oldu arkadaşlar, çok mutluyum,
bu sene 2 ci senesi, ünüversite sınavınıyla değil ama yetenek sınavıyla SÜLEYMAN DEMİREL ÜNÜVERSİTESİ GÜZELSANATLAR FAKÜLTESİ SERAMİK Bölümünü kazandı 4 yıl ıspartada okuyacak ALLAHIN İZNİYLE, kalacağı yeri ayarladık, eşyalarını topladık cumartesi günü yeni yerine teslim edeceğiz inşallah, artık tatillerde görüşeceğiz yavrumla, ŞİMDİDEN ÇOK ÖZLEDİM ama olsun katlanacağım, alışamaya çalışacağım, rabbim hepimizin yavrusuna bol şanslar versin inşallah, tüm güzellikler sizlerle olsun,
YOLUN AÇIK OLSUN YAVRUM, RABBİM UTANDIRMASIN İNŞALLAH ( AMİİİN) :nazar::72:

allahım çocuklarımıza güzel yazılar yazsın benim oğlumda bu sene istanbul üniversitesi inşaat fak kazandı duygularına aynen katılıyorum:)):nazar:

Kızım artık ünüversiteli oldu arkadaşlar, çok mutluyum,
bu sene 2 ci senesi, ünüversite sınavınıyla değil ama yetenek sınavıyla SÜLEYMAN DEMİREL ÜNÜVERSİTESİ GÜZELSANATLAR FAKÜLTESİ SERAMİK Bölümünü kazandı 4 yıl ıspartada okuyacak ALLAHIN İZNİYLE, kalacağı yeri ayarladık, eşyalarını topladık cumartesi günü yeni yerine teslim edeceğiz inşallah, artık tatillerde görüşeceğiz yavrumla, ŞİMDİDEN ÇOK ÖZLEDİM ama olsun katlanacağım, alışamaya çalışacağım, rabbim hepimizin yavrusuna bol şanslar versin inşallah, tüm güzellikler sizlerle olsun,
YOLUN AÇIK OLSUN YAVRUM, RABBİM UTANDIRMASIN İNŞALLAH ( AMİİİN) :nazar::72:

Kalişşşşş mıhtarıımmmmmm çok sevindim canım hayırlı olsun şimdiden :nazar: kolay olmayacak senin için 5 yıldır benşm kızımda uzak ya bilirim bu duyguyu :38::38:

Gözünüz aydın umarım herşey gönlünce olur kızınızın bu sene bu sevinci yaşayamayanlardan olsamda seneye inş. bu sevincimi sizlerle paylaşanlardan olurum :)

hayırlı olsun.bizlerde senin gibi inşallah çocuklarımızın üniversite kazandığını paylaşırız.

Back