- Konu Sahibi sessiz fxixrtxixna
Kendimi o kadar endişeli ve kötü hissediyorum ki anlatamam.mafoldumbenEn sonunda başedemedim ve sizinle paylaşmaya karar verdim.Kızım yarım bademcik ameliyatı olacak ve ben kendimi 1 haftadır sakinleştiremiyorum.:1no2:Ameliyat olması lazım çünkü geceleri nefes alamıyor bademcikleri çok büyük ve geniz eti var.Netten ve etraftan araştırdığım kadarıyla bademcik ameliyatından sonra kanama riski varmış ve çok tehlikeliymiş. Biz bulunduğumuz ilde birkaç hastane ve doktor araştırdık.Yine netten Thermal Welding diye bir yöntemle yapılan bademcik ameliyatı olduğunu okudum,ve bu yöntem kanama riskini ayrıca acıyı azaltıyormuş.Ama bizim yaptıracağımız hastanede bu yöntem yok,doktor ben diğer yöntemin tartışıldığı bir toplantıya katıldım Thermal Welding yöntemi pek önerilmiyor diyor.Kime inanacağım şaşırdım.Araştırma hastanesine gittik,orda bir uzmana sorduk klasik yöntemle yıllardır ameliyat yapıyoruz,ve problem yaşamıyoruz bu yeni yöntemi bu kadar takmayın dedi.Kanama riski var evet ama,düşük bir ihtimal dedi.Birde bu kanama olayı yüzünden birazda geç müdahaleden hayatını kaybeden küçük bir kız çocuğu ile haberi okuyunca istesemde istemesem de endişelenmeye ve stres yapmaya başladım.:çok üzgünüm:Biliyorum basit bir ameliyat,çok daha zor ameliyatlar geçirenler var,ve ben onlara hep dua ediyorum çünkü çok zormuş insanın evladının ameliyat olması..Ama elimde değil uyuyamıyorum,başım çatlıyacak gibi ağrıyor,dua ettim az önce rahatlamak için.Biraz ferahladım ama geçmiyor yinede,ne olur dua edin sorunsuz geçsin kızımın ameliyatı.:Saruboceq:mafoldumbenPaylaşmasam kafayı yiyebilirdim inanın.mafoldumben