arkadaşlar kızım 3 yaşında normalde ağlarken önce biraz nefesi kesilip sessiz kalırdı sonradan ağlama sesi çıkardı.Bu hep vardı ama kısa sürüyordu.Ancak dün sesi gitti nefes alamadı morardı elleri ayakları kitlendi gözleri kaydı bayıldı gibi oldu.Çok korktum mosmor oldu eşimle hemen cici kızım tatlı kzıım diye diye kendine getirdik.Kızım normalde istediği şeyin anında olmasını istiyor kendini yerden yere atıyor.Mesela oyuncakçıda bir çocuk aynı oyuncağa bakmak isstesin çıldırıyor yerlerde.Neyapacağımı şaşırıyorum bugün doktora götürdüm olduğu gibi anlattım nefes kesilmesinde absens nöbeti olabileceğini söyleyip devlet hastanesine sevk verdiler.Oradaki doktor kansızlık ihtimali için yarın sabah kan tahiline çağırdı.Eğer kansızlık yoksa atarax şurubuna başlayacağız dedi.
Bu şurubu ben daha önce arkadaş tavsiyesiyle almıştım uykusu düzene girsin diye birkaç kez verdim fakat uykusu geldikçe dahada hırçın olup uyumak istememişti.Bende bir daha vermedim.Şimdi bu ataraxla nekadar tedavi olabilirki.
Bu rahatsızlık hakkında bilginiz varmı.Hatta bana izmir ve ilçelerinde önerebileceğiniz iyi bir çocuk pedegogu yada çocuk doktoru varmı?Cevabınız bekliyorum kızlar.
Bu şurubu ben daha önce arkadaş tavsiyesiyle almıştım uykusu düzene girsin diye birkaç kez verdim fakat uykusu geldikçe dahada hırçın olup uyumak istememişti.Bende bir daha vermedim.Şimdi bu ataraxla nekadar tedavi olabilirki.
Bu rahatsızlık hakkında bilginiz varmı.Hatta bana izmir ve ilçelerinde önerebileceğiniz iyi bir çocuk pedegogu yada çocuk doktoru varmı?Cevabınız bekliyorum kızlar.