• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım adeti bitmiyo

Asuman40

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
6
1
6
42
Hanimlar yardım a ihtiyacım var 17 yasinda kizim agustos ayindan beri ayda 2kere regl oluyo doktora goturdum hormon deferleri yuksek cikti ekografi normal çıktı hormon ilaci verdi ayda 1olmaya basladi regl bu ay yine 16gundur regl oluyo kafayı yiyecem avrupada yazıyorum biraz yavaş ilerliyor burda randevular internetten bakiyorum delircem varmi duyan bilen ne olabilir yorumunuza ihtiyacım var

Hanimlar yardım a ihtiyacım var 17 yasinda kizim agustos ayindan beri ayda 2kere regl oluyo doktora goturdum hormon deferleri yuksek cikti ekografi normal çıktı hormon ilaci verdi ayda 1olmaya basladi regl bu ay yine 16gundur regl oluyo kafayı yiyecem avrupada yazıyorum biraz yavaş ilerliyor burda randevular internetten bakiyorum delircem varmi duyan bilen ne olabilir yorumunuza ihtiyacım var
Merhabalar, ya geçen bi doktorun reelsini izlemiştim. Dışarıdan beslenme, fast food, tavuklar Kız çocuklarında erken ergenliğe sebep oluyormuş. Sizin erken ergenlik değil tabi ama videodaki kadın dışarıdan beslenmeyi kestiğinde belirtilerin kaybolduğunu söylemişti. Etkisi olabilir mi bilemedim.belki fikir olur diye söylemek istedim. Benimde ilk regl olduğum zamanlar çok uzun sürerdi ama annem hiç doktora götürmedi. Sonra kendiliğinden düzeldi.ç

O yaşlarda olabiliyor sanırım böyle şeyler, internette her okuduğumuzda kafayı takmayın susadım yazınca kanser çıkıyor internette. Ben de hatırlıyorum benim o yaşlarda 15 gün sürerdi ortalama, zamanla yaşım ilerleyince düzene girdi

Back