Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya catalla ezıp werdıgını yazmıssın yutabıldımı olece
canım ya gecen bıde 1 yasına kadar ınek sutu werme we yogurdu ınek sutuyle mayalama dedıler
sıkıntı cektın ama cok tatlı we guzel buyutmussun masallah takdır edıyorum cok guzel bı yas gunu yaptın ogluşuna ıyı wakıt gecırdık ayrıca damadı yakından ızledık bıraz şiddetklava: içerikli ama olsun yakısıklı cocuk ayrıca tatıl ıznımız 20 sı engın ne yaptı haberleselımm canıım
canım bugun armut suyu werdım sewerek yedı ama baya zor hazmettı galıba kucagıma aldıkca geğirdi canımm ya
sebze çorbası ile başlamanı öneririm. önce tatlı şeyler verirsen (meyve püresi,meyve suyu,yoğurt,muhallebi gibi) sonra sebzenin tadı ona yavan gelebilir,reddedebilir. 1 küçük patates,yarım havucu küp küp doğra,1 tatlı kaşığı pirinç ve kaşığın ucuyla azcık irmik koy,üzerini geçicek kadar temiz su ekle,haşlansın blender dan geçir yedir güzelce... 3-4 günde bi yeni bi sebze ekleyebilirsin. kabak,karnıbahar,brokoli,bezelye,fasülye gibi sebzeleri tek tek ekle. eğer alerjik bi reaksiyon gösterirse,neye gösterdiğini anlamak için sebzeleri tek tek eklemeni öneririm.
sebze çorbasına alıştıktan sonra meyve ve yoğurda başlayabilirsin.
aslında doktorunun seni bu konuda bilgilendirmesi gerekiyodu...
can cagızım gögsümden sagıpta yogurt yapamam zaten sunduler gobegımın ustunde tasıyorum göguslerımı bıde bu aralar melıs ben uyuya kalınca cekıp cekıp agzına goturuyoo ıyıce ınek memesıne donduu bısey degıl sonra estetık ıcın masraf ınekle ıdare ederız