kızım 4 aylık kucak istiyo

• Konu Sahibi Konu Sahibi kasem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kasem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2007
171
1
96
İstanbul
kızlar kızım 4 aylık gazı var diye ucağımıza aldık şimdide gazını kestiremiyoruz kucağmıza alınca gülüyo susuyo napcam yardımmmmmmmmmmm

bol bol kucakla sev onu ne güzel.valla bence bebeğin karakterinden kaynaklanıyor.benim ilk oğlumda böyleydi yeminle ev işlerini bile o kucağımda zorla yapardım yada o uyurken.denemediğim hiç bişi kalmadı aksine alıştırmak için olmadı.şimdi 4 yaşında yine dibimden ayrılmaz ve sürekli kucaklaşır birbirimizi öperizzemuszemus

BENCEDE DERT etme sakın nasıl olsa büyüyecek az bir zamanın kaldı bi emeklesin adımlasın kucagına alamayacaksın tadını cıkar derim benim meleğimde tam kucak ve ilgi bebeği :) 9 aylık oldu bugün tam anlamıyla emeklemeye basladı dedimki ne cabuk gecti zaman bana alma kucagına alısır diyenlere cok sinir oluyordum bi daha bebek mi olacaklar evet belki cok zorlandım ama olsun doyadoya koklastık hep kuzumla...

tabi ki bebeğin annesine düşkün olması güzel. ama bazen boğuluyor insan lavaboya bile gitmeye fırsat vermiyorlar. 7/24 birarada. sizleri bilmem ama arkadaşlar bu benim psikolojimi bozuyor.

Büyüyünce bu sefer sen istiyceksin kucağıma gelsin lütfen diye ama o gelmiycek. Öptürmiycek bile. Kıymetini bilin bugünlerin.boshayallersmile

evet belki o zaman gelince isteyeceğiz gelsin diye ama sağlığımız ne olacak peki artık sırtımın belimin ağrısından hiçbirşey yapamıyorum zaten ilaçta kullanamıyorum uyku da yok sağlıkta geri gelmiyo yani keşke sağlık psikoloji bozulmadan yapılabilse ama olmuyo işte

benimde yavrum olsada doya doya koklasam keşke...sevsem,sevilsem.

canım benim kızım o zamanlar hiç istemiyordu şimdi ise 8 aylık oldu ve kucağımdan inmek istemiyor ama her ne kadar sürekli taşımak zor olsada ee büyüyünce her yere kucağımda dolaştıramaycağım nasılsa hem yanaklarda hemen önümde ohh daha ne olsun

benimde yavrum olsada doya doya koklasam keşke...sevsem,sevilsem.

arkadaşım söylediğiniz şey biraz alakasız kaçmış. Herkesin derdi kendine göre. 24 saat bebek olsa kucağımızda taşıyabilirmiyiz? Bu yorumunuzla bu konuyla ilgili dert yanan anneye yardımcı olmak yerine gereksiz yere vicdan azabı duymasını sağlarsınız belki istemeden. ya da içten içe şikayetçi olduğu için suçlamış gibi olursunuz. bu dertlerden bebişi henüz olmayan bayanlar anlayamaz zaten ama yinede empati kurmak gerek

arkadaşlar kucak istemesi neyse de benim oğlan kucakta da mızıl mızıl. sanki bir sıkıntısı var. hep hareket halinde. diş çıkarmasına yoruyorum ama ne yapacağımı da şaşırdım artık.

diş sıkıntıları muhtemelen başlamıştır oğlumda son günlerde çok bunaltıyodu beni baktım 7. dişimizi patlatmışız gaz mı diş mi anlayamamak kötü oluyo en çok konuşmasını dört gözle bekliyorum inşallah erken konuşur ya diş kaşıyıcıları denedin mi fayda etmiyor mu?

kaşıyıcı yerine battaniye önlük eline geçerse ağzına sokuyor :))
geçen gün babasının pijamasını yakalamış kaşla göz arasında ağzına götürmüş :)
ayakta uyuyor gündüzleri indirince ağlıyor şimdide ayaklarımda daha da ağırlaşacak ne yapacağım bakalım

ah ah o bizde de var ne bulursa götürüyo ağzına her an tetikteyim canım benim keşke ayakta sallanmaya hiç alışmasaymış eltimin oğlu neredeyse 2,5 yaşında hala ayakta sallanarak uyuyo inşallah senin oğlun erken vazgeçer

inşallah canım. sallamaya annem alıştırdı ben bebek sallamayı çok severim deyip deyip ayağına alıyor. ben de bir şey diyemedim.
gece uykusuna yatarken sallanmak istemiyor ne hikmetse:bbo: zor uyuyor ama sallanmıyor.

ah bu bebekler bizi parmaklarının ucunda oynatıyorlar güç kuvvet diliyorum hepimize onlar ne isterse o oluyor ama elbet büyüyecekler kaydirigubbakcemile3 bizim dediğimizin olacağı zamanlarda gelecek

ah bu bebekler bizi parmaklarının ucunda oynatıyorlar güç kuvvet diliyorum hepimize onlar ne isterse o oluyor ama elbet büyüyecekler kaydirigubbakcemile3 bizim dediğimizin olacağı zamanlarda gelecek

ahhh ahhh aynen öyle bizim küçük bey de kucakta oynasın kucakta dolaştırılsın
kucakta uyusun istiyor... yatağına yatırmanla uyanması bir oluyor ve daha
sonra da avazı çıktığı kadar bağırıp kucağına alsan da susmuyor sanki
yatağına yatırdığına pişman etmek ister gibi...
fakat gazlı olduğu için biz de kucakta çok dolaştırdık uykuyla kucağı
ilişkilendirmesine sebep olduk yani bizim yanlış ebeveynliğimizden
olmuş şimdi vazgeçirmeye uğraşıyoruz bu sefer de uyumuyor keratakaydirigubbakcemile3

vazgeçmez malesef bende ne uğraşlar veriyorum vazgeçsin diye ama nafile zaten gazdı dişti hastaydı derken yapışıyolar tepemize insan sevmese hakikaten uğraşılacak gibi değil yoksa çok seviyorum ondan yüz buluyo kaydirigubbakcemile3

haklısın şöyle suratıma bakıp bir gülümsemesi var herşeyi unutuyor insan vallhiopuyorumnanaktan

Kızlar benim oğlan da çok yordu beni. Artık belimin ağrısı dinmiyor. tamam kucaklamak sevmek güzel de fazlası insanı yıpratıyor. Allah güç versin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…