benimde yavrum olsada doya doya koklasam keşke...sevsem,sevilsem.
kaşıyıcı yerine battaniye önlük eline geçerse ağzına sokuyor :))diş sıkıntıları muhtemelen başlamıştır oğlumda son günlerde çok bunaltıyodu beni baktım 7. dişimizi patlatmışız gaz mı diş mi anlayamamak kötü oluyo en çok konuşmasını dört gözle bekliyorum inşallah erken konuşur yadiş kaşıyıcıları denedin mi fayda etmiyor mu?
kaşıyıcı yerine battaniye önlük eline geçerse ağzına sokuyor :))
geçen gün babasının pijamasını yakalamış kaşla göz arasında ağzına götürmüş :)
ayakta uyuyor gündüzleri indirince ağlıyor şimdide ayaklarımda daha da ağırlaşacak ne yapacağım bakalım
inşallah canım. sallamaya annem alıştırdı ben bebek sallamayı çok severim deyip deyip ayağına alıyor. ben de bir şey diyemedim.ah ah o bizde de var ne bulursa götürüyo ağzına her an tetikteyim canım benim keşke ayakta sallanmaya hiç alışmasaymış eltimin oğlu neredeyse 2,5 yaşında hala ayakta sallanarak uyuyo inşallah senin oğlun erken vazgeçer
ah bu bebekler bizi parmaklarının ucunda oynatıyorlar güç kuvvet diliyorum hepimize onlar ne isterse o oluyor ama elbet büyüyecekler kaydirigubbakcemile3 bizim dediğimizin olacağı zamanlarda gelecek
ahhh ahhh aynen öyle bizim küçük bey de kucakta oynasın kucakta dolaştırılsın
kucakta uyusun istiyor... yatağına yatırmanla uyanması bir oluyor ve daha
sonra da avazı çıktığı kadar bağırıp kucağına alsan da susmuyor sanki
yatağına yatırdığına pişman etmek ister gibi...
fakat gazlı olduğu için biz de kucakta çok dolaştırdık uykuyla kucağı
ilişkilendirmesine sebep olduk yani bizim yanlış ebeveynliğimizden
olmuş şimdi vazgeçirmeye uğraşıyoruz bu sefer de uyumuyor keratakaydirigubbakcemile3
vazgeçmez malesef bende ne uğraşlar veriyorum vazgeçsin diye ama nafile zaten gazdı dişti hastaydı derken yapışıyolar tepemize insan sevmese hakikaten uğraşılacak gibi değil yoksa çok seviyorum ondan yüz buluyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?