• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Kızım 30 haftalık doğdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

denizmasalmurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
3
0
86
Ankara
merhabalar bende 30 haftalk doğum yaptım bende preeklemsi çıktı v erken doğum yaptım kızım doğduğunda 1360 grdı sonra 1190 gr düştü şu anda 7,5 aylık oldu maşallahı var çok yaramaz oldu yaşıtlarınıda yakaladı ama tabi çok zor günler geçirdik ilk zamanlar psikolojim çok bozuktu helede hastanede doğum yapıpd bebeği yanında olanları gördükçe çok üzlüyordum ama şimdi allaha şkür çok sağlıklı tabi emziremedim sadec 4 ay sağark verdim daha sonra mamaya geçtik maalesef ama allaha çok şükür şimdi iyiyiz:emir_bebek::emir_bebek:

allah bebeğinizi size bağışlamış... gelmiş geçmiş olsun... ne kadar yattınız hastanede,kaç kilo çıktınız ve neler yaşadınız... yazarsanız bizde sizden moral alırız... efsane, ylmz ve benim bebeklerimizde hastanede şuan... rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Back