• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızım 20aylık ve sadece uyurken alt dudağını emiyor yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

serpilce

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2007
439
2
621
İstanbul
Arkadaşlar bir fikir verin lütfen ne yaptıysam olmadı kızım 20 aylık ve uyurken alt dudağını emiyor anne sütünü 16aylıkken kendi bıraktı zorlamadım o zamanda emiyodu doktor emme refleksi olabilir düzelir dedi ama hala düzelmedi ne yapıcağımı bilmiyorum acaba başka bir doktoramı götürsem doğduğundan beri aynı doktora gidiyoruz benim gibi bir sorunla karşılaşan varmı çözüm ve önerilerinizi bekliyorum lütfenn.

merhaba arkadasım çözüm nedır bılmıyorum ama benım kızım 3yasına gırecek ve gece uyurken hala emıyo gıbı dudakları ben sorun olmaz dıye hıcbır doktora gıtmedım sen böyle yazınca merak ettım bende soracagım.

Merhaba sizleri endiselendirmek istemem ama ayni sorunu ben yasamissim Amcam emzigimi alip
bir daha vermemis ve ben dudak emme aliskanligim cikmis 1,5 2 yaslarinda alt dudagimi bunu uyurken
yaparken ileriki yaslarimda uyur uyanik fark etmeksizin yapmissim..suanda bebekleriniz evde sorun olmaz ama artik disari falan cikatiginizda mesela ben emmerken disari cikinca soguk vurunca duddagimin emmdigim yerler yara ceneme kadar dususnun...okul zamani yine emiyordum ogretmenlerim kiziyordu yaralar icinde geziyordum..sonra bi ogretmenim cok korkuttu
seni sinifta birakcam dedi 2 veya 3 e gidiyordum o zaman biraktim..cok kotu ya en kisa zamanda unutturmaya calisin ileride aliskanlik yapinca daha kotu birakmasi zor annem kizsada gece yatakta gizli gizli emiyorudm :)))

Valla kızlar ne dicem bilemiyorum kızım sadece uykusu geldiğinde yapıyor bunu çok korktum şimdi ya ilerde yara falan olursa aman yarabbi bir an önce doktora gitsek iyi olacak inş. bir çözüm bulunur teşekkürler.

günaydın kızlar benim kızım uyurken illa küçük bir oyuncak ayımız var onu istiyor sizin çocuklarınızında vazgeçemediği uyurken illa istediği bir oyuncağı varmı ve acaba bunlar zararlımı ne dersiniz? CADIARZU

Galiba bir kaç arkadaştan başka kimse bu sorunu yaşamamış ne güzel keşke bizde yaşamasaydık aman Allah başka dert vermesin ama hala uyurken dudağını emiyor yaa senağlama:a015:

Damla da peluş battaniyesi olmadan uyumuyor bir türlü biliyorsun...
Ağustos sıcağında bile battaniye ile yatırıyor, bende bu huyundaz vazgeçiremiyorum...
Gamzenin battaniyesini bile almıştık ya, o kadar düşkün yani...
:utangac:

Back