Kızım 13 aylık 2 dişi var sadece

kedimediyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
1.153
333
123
İki dişi 11 aylıkken çıktı devamı gelmedi
Yani yerlesmis gördüm ama ne zman gelir acaba bu dişler hanimlar

Merhaba benim kızım da öyleydi ilk 12 aylık çıkardı iki alt dişini. Sonra iki üst dişi de 15 aylıklen geldi. Doktoru normal olduğunu her bebekte farklı olabilceğini söyledi sürecin.

Gayet normal merak etmeyin benim kızım da çok geç çıkardı dişlerini. 1 yaşına girdiğinde sadece 2 dişi vardı :) sonra uzun bir süre çıkmadı diğerleri, şimdi 2 yaşına giriyor tüm dişleri birden çıkıyor diyebilirim. Sıralama da değişebilir hepsinde aynı olmuyormuş, kızımın ön kesiciler çıktıktan sonra azı dişleri çıktı mesela yandakiler değil.

Büyükler de dişlerini geç çıkaran çocukların dişleri daha sağlam olur diyorlar

Merhaba benim kızım da öyleydi ilk 12 aylık çıkardı iki alt dişini. Sonra iki üst dişi de 15 aylıklen geldi. Doktoru normal olduğunu her bebekte farklı olabilceğini söyledi sürecin.
Peki bir şey sorsam:)
Bu iki diş ile yemek seçiminde zorlandiniz mi acaba?

Peki sadece iki dişi ile yemek olayını nasıl yaptınız acaba yaşında diye herşeyi verdiniz mi yoksa diş eksikliği ile ertelediniz mi
Ben arada kaldım

Peki sadece iki dişi ile yemek olayını nasıl yaptınız acaba yaşında diye herşeyi verdiniz mi yoksa diş eksikliği ile ertelediniz mi
Ben arada kaldım
Tavsiyem ertelemeyin yumuşak sert arası çok sert olmayan şeylere mutlaka alıştırın damaklarıyla da çiğneyebilirler. Dişlerden değil de bizim başka problemlerimiz de vardı kızım yeni yeni alışıyor çiğnemeye :/ ama tavsiyem diş yüzünden ertelemeyin. Ekmek poğaça bisküvi muz haşlanmış patates gibi şeyleri alıştırın bence

41 yaşındayım ağzımda 11 tane dişim var dört aydır
Bazı çocuklar geç emekler, geç konuşur, geç diş çıkarır, geç yürür.
Telaş etmeyin siz de. Onun da dişleri çıkmaya devam edecek annesi. Doktorlar da bu konu ile ilgili olumsuz konuşmamıştır hiçbir zaman.

Peki teşekkür ederim yorumunuz icin

Evet araştırıyorum olumsuz bir görüş yok ama işte ilk annelik olunca boylee oluyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…