Kızım 1 senedir kilo almio

Sena_ask

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
29
6
36
29
Kızım şu an 26 aylık 10 kilo 1 senedir kilo almio iştahsız bı bebek . Videolarla fln yemek yedirebiliyorum .istekli yemio hic birşeyi. Belirli şeyleri yiyo krep, yoğurt, patates, pirinç pilavı meyvelerden sadece karpuz yiyo katı beslendiği içinde kabız oluo. Sipraktin şurup denedim olk başta iştah acio gibiydi sonra oda işe yaramadı. Polivit ve vitabiol da fayda etmedi. Ne önerirsiniz sizin bebekleriniz de de varmı

Istahsiz çocuk coook zor malesef. Sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama Kilo boy olcusu ortalamanın altında olduğunda doktor raporlu mama yazıyor diye biliyorum arkadasimin çocuğu kullaniyordu

Istahsiz çocuk coook zor malesef. Sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama Kilo boy olcusu ortalamanın altında olduğunda doktor raporlu mama yazıyor diye biliyorum arkadasimin çocuğu kullaniyordu
Boyu iyi belki minyon bı bebek olcaktir die gecistirio takip eden hemsiremiz ama yarın doktora götürmeyi düşünüyorum

Benim büyük oglum da telefonla yemek yerdi. Ve kilo alımı cok yavaştı. Balik yagi önermişti doktorumuz. Allaha cok şükür iştahını açtı ve yemesi duzeldi. Şuan 3 yaşında ve 16. 5 kilo . Sizde deneyebilirsinzi

18 aylıkken 24 aylıkken doktora götürmediniz mi ? Nasıl duruyorsunuz böyle sakince ? Kanı eksik olabilir Demir’i vs vs ? Bakıldı mı mesela . Benim oğlum da iştahsızdı doktor kan vs baktı ve herşey üst sınırdaydı bir süre sonra kendisi güzelce yemeye başladı ( diş mevzuları bittiği için )

Götürdüm ama boyu iyi belki minyon bebek olcaktir fln dediler

Kan la idrar tahlili verdim bu sefer biraz kansızlık var dedi Ferro sonal ve zinco verdi bakalım

Hangi şurubu kullandınız acaba

16. Aydayım. Muhtemelen geleceğimiz böyle hiç parlak değil. Hiçbir şey yediremiyorum. 1 yaşından sonra mamaya başladık resmen. Millet mama bırakırken biz başladık.

Benim bebeğimle öyleydi süt tarzındaki mamardan alik cok güzel toparladı sütlerden muzlu vanilya çilekli ve kakaolu elimde var almak isteyen tanesi 25 tl

Kan la idrar tahlili verdim bu sefer biraz kansızlık var dedi Ferro sonal ve zinco verdi bakalım
Zinco iştahı çok etkiliyor . Benim oğlum geçmişte yemezdi daha sonra güzel yemeye başladı ama zayıf şuan . Covid olduğumuzda doktor zinco başlattı ve şişenin yarısına gelince müthiş işe yaradı yiyordu ama artık 2 kat fazla yiyor ama hala zayıf

Zinco iştahı çok etkiliyor . Benim oğlum geçmişte yemezdi daha sonra güzel yemeye başladı ama zayıf şuan . Covid olduğumuzda doktor zinco başlattı ve şişenin yarısına gelince müthiş işe yaradı yiyordu ama artık 2 kat fazla yiyor ama hala zayıf

16. Aydayım. Muhtemelen geleceğimiz böyle hiç parlak değil. Hiçbir şey yediremiyorum. 1 yaşından sonra mamaya başladık resmen. Millet mama bırakırken biz başladık.
Zinco başla inanılmaz iyi

Kansızlık Demir eksikliği iştahsızlık yapar. O tedaviye dikkat edin. Vitaminden iki saat önce ve sonra süt ürünü vermeyin. Sabahları kahvaltı ile kuru kayısıyı suda yumuşatıp yedirin kabızlığı engeller.

Bir yıldır kilo almaması normal değil. Normal diyorsa o doktorunuzu değiştirin

Benim kızım da doğduğundan beri yavaş kilo alan Bi bebekdi. Şuan 27 aylık, hala iştahsız ve çok yemek seçen Bi çocuk. Ben sevdiği şeylere sevmediği şeyleri saklayarak yedirmeye çalışıyorum. En azından gerekli besini alsın diye. Malesef yemek yerken TV de açıyorum. Başka türlü yemiyor. Bir de uyuturken biberonla gece maması veriyorum.hani şu kaşık mamalar varya onlardan. 14 kilo şuan. Değerleri de iyi. İştahsız çocuk çok zor gerçekten, için hep yeterli beslenemiyor mu diye huzursuz.

27 aylik 10.3 genetik birsey mi diye herseye bakildi sonuc minyon oldugu kanisina varildi . Boyu nasil. 3 yas itibariyle spor onerildi

Kansızlık , çinko ve b12 eksikliği direk iştahsızlık sebebidir. Önce bu sorunu çözmeniz lazım.iştahsızlığın nedenini çözmezseniz geçici çözümlerle kilo alımı olmaz. Sizin bebekte hem kansızlık hem çinko eksikliği varmış ki zinco da vermiş doktor. Özellikli çinko eksikliği bile tek başına iştahsızlık yapar. Kan değerlerini yükseltmeden iştahı düzelmez. İlaçlarını düzenli kullanın ve tekrar tahlil yaptırıp değerler yükselmiş mi diye takip edin