• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızılmı bir daha asla

ArMeSu

KıZıM & OğLuM
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
283
6
316
iki sene öncesi hoşuma giderek kullandığım kızıl rengi zemuszemusartık saçımda düşünmek bile istemiyorum:olmaz: nedenimi kızıla boyarsın saçını 4 yıkamada saçın turuncu olmuş hadi bir daha boya bir daha boya bir daha boya sonra sıkılırsın boyamaktan:umursamaz: üstüne kahve rengi atarsın kurtulmak için ama kurtulamassın altlardan kızıllar sırıtır sana sonra bir daha boyarsın gene olmaz derken bir gün saçını açmak istersin hadi birde sarı renk deneyim dersin kuaföre gidersin sırf alttaki kızıllıklar var diye geri dönersin:oklava: anlatmak istediğim ne yaptımsa olmadı beyaz sabun papatya suyu olmadı olmadı BENDE RÖFLE İSTİYORUM:sm_cool:şimdi saçımın uzamasını bekliyorum bende birgün sarı saçlı olacağım inşallah:enbuyukkk:

Bana da kızıl öneriyor herkes, işte o rengi çok seviyorum; ama saçlarım uzun, dönemem daha..

küllü renklere boyadın mı saçını
ben sabunla yıkadım pallete açıcı ile açtım küllü kumrala 2 kere boyadım ve gitti

gercek sac rengınız nedır ben sımdı yogun kızıla boyadım oyle bısey olmadı 4 yıl oncede kızldı hıc akıpta turuncu olmadı sıkayetım olmadı cok sevıyorum bu rengı))sarısın olun sızde ınsallah

gerçek saç rengim açık kahve kızılı kapatmak için iki kere koyu kahve yaptım ama olmadı altları kızılımsı değişik bir renk oldu yukarılar kahve:umursamaz: benim saçımda kızıl hep aktı nedense iyi marka kullandığım halde :umursamaz:ama genede saçımın altlarında kahveye boyadığım halde turunculuklar var

küllü renklere boyadın mı saçını
ben sabunla yıkadım pallete açıcı ile açtım küllü kumrala 2 kere boyadım ve gitti

acaba saçlarda bir yanma oluyormu olmuyorsa bu yöntemi denemek istiyorum artık saçımın tek bir renk olmasını istiyorum:uhm:

Back