• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıllıktan ve renk farklılıklarından nasıl kurtulurum

• Konu Sahibi Konu Sahibi ftfh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ftfh

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
7
0
16
Ankara
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim sorunum saçlarım boyamadan dolayı 2 renk olmuştu diler 7 tonlarında uçlar ise 6 tonlarında kahve gibiydi sonra kuaföre gittim saçımdaki renk farklılıkarını düzeltin dedim saçımı 5.0 a boyadı ilk yıkamada kapandı gibi geldi ama sonra farklılıklar yine ortaya çıktı 1.5 ay sonra 5.1 e açık olan yerleri boyattım renk farklılıkları daha azaldı ben şimdi size şunu sormak istiyorum saçımı kendim boyamak istiyorum 6.1 koyu küllü kumrala boyarsam bu kızıllıklar kapanır mı ve yine renk farklılığına maruz kalmamak için ne yapmalıyım yardımcı olursanız memnun olurum arkadaşlar

cnm şu an saçların kahve tonlarında mı?foto koyma şansın varsa koyarsan daha çok yardımcı olabilinir..:34:

hayır cnm kahve değil açık kestane tonlarında ama alt zemini kahve olduğu için kızıl yansımalar var ve hafifte renk farklılığı mevcut siteye yeni üye olduğum için nasıl resim konulacağı hakkında pek bilgim yok

sana özelden msj göndermiştim..konu hakkında..görmedin sanırım..:34:

msj nı gördüm cnm çok saol verdiğin bilgiler için buğün internete tam anlamıyla bağlanamadım sürekli bağlantımda kopukluk yaşıyorum hava şartlarından dolayı galiba

anladım cnm sorun değil:34: sen forumda yinede bi araştır..benim saçımda olan senin saçında olmaz..onda olan bana uymaz falan yani..saç bu sonuçta tehlikeye atmamak gerek:34: bide resim koymayı dene forumdan bakta bi eminim o şekilde daha çok yardımcı olunabilir:34:

Back