• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıllıktan kurtulup kumrala dönmek istiyorum YARDIMMMM

pukri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
71
5
98
Yıllardır saçımı sonbahar kızılına boyadım,artık sıkıldım palette açıcı aldım baya açtı rengini bakır sarı gibi bir renk oldu.Sonra altın parıltılı toffe ye boyadım.Aslında kumral istiyordum ama kozmetik reyonundaki görevli bakırdan birden kumrala dönemeyeceğini söyledi bu boyayı verdi.Hala kızıllık var.kızıl kahve gibi bir renk oldu.kızıllıktan kurtulup kumral tonlarına nasıl dönerim.Bilgisi olanlar yardıııııım lütfen

Loreal paris excellence creme 7.1 kullu kumral al kesinlikle cunku kullu renkler kapatiyo kizilliklari bakirliklari falan

Son düzenleme:
Aa inanamıyorum aynı benim olayım :D yıllardır kızıl kullanıyodum kumrala dönmek için son kez açtırıp toffe boyadım ama kızıllık bitmedi hala devam ediyo bir de küllü kımral istiyorum ama çoook zor dönermiş saçım

toffe yıkadıkça açılıyor, neredeyse açtığım haline döndü.Saçım biraz dinlensin tekrar boyayacağım ama kumrala geçiş zor olacak sanırım...

Back