Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıllık olmayan doğal koyu tonlar arıyorum

hobimsen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
132
1
Merhaba kızlar,

Saçlarımı şuan palette koyu kahveye boyuyorum ama güneşte kızıl parlıyor aralarda. Renk olarakta oldukça koyu resmen siyah gibi. Daha doğal bir ton istiyorum koyu olsun ama en azından güneşte kızıllık olmasın istiyorum. Kendim boyayabileceğim marka yada kodunu söylerseniz bana çok yardımcı olmuş olursunuz. 3 senedir cesaret edemiyorum değiştirmeye istediğim renk hemen hemen aşağıda

Bu resimdede diplerdeki gibi tam istediğim renk

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Resim koyamadım ama selena gomezin rengide çok doğal onuda çok beğenirim. Şimdiden hepinize çok çok teşekkürler.Fikir ve önerileriniz benim için çok önemli olacak.

ee bu renkte siyahın bi ton açığı gibi bişey....tüm kahve tonlu boyalar hemen hemen kızıllık içerir..özellikle de güneşte...
ben kolestonun organik serisinden yani ince ve ucuz olanından ayışığı kahvesi var onu öneririm...acaip parlak yapmıştı saçımı hem fiyatıda uygun..3 kutuyu 18 tl ye almıştım ve tüm saçımı boyadım...ama güneşte hafif kızılımsı parlar söliim..

Evet canım istediğim birkaç ton açığı sadece yani tam siyah yapay bir görüntü oluşturuyor. Daha doğal olmasını istediğimden değiştirmek istiyorum. Resimdede parlamalar kızıl değil ama sanırım selenanın kendi doğal saçı. Önerin için teşekkür ederim :KK66:

Benim doğal saçımda bu renk aslında 3 numara oluyor ama boya da 4.0 a denk geliyor. 3 numaraya boyayınca malesef saç siyaha yakın oluyor o yüzden 4 numara kullanmanı tavsiye ederim. Bu arada kestane kendiliğinden kızıllık barındıran bir renk malesef.

bence bu ton kesinlikle 4-5 bile değil ,onlarda koyu...
6 lı tonlarda bir renk... koyu kumral veya koyu kumralın tonları yani..
fakat bu tonlarda bile ,küllü renkler harici, güneşte kızıllık olabilir

Son düzenleme:
buzlu kahvede az kızıllık varmış sanırım o olabilirmi acaba? önerileriniz için teşekkür ederim

Örnek bir resim daha buldum bu resimdede saç kızıl parlamıyor siyahtan daha doğal bir görüntüsü var

$tustin-hair-salon-celebrity-black-hair-6.jpg

Son düzenleme:
eklediğin fotonun tepe kısmı koyu duruyor,uçlara ışık vurduğundan kumral tonları diyorum..buzul kahve de olabilir o da güzel bir ton..
belki ilk başlarda koyu gelebilir ama birkaç yıkamada oturuyor renkler

Önerini araştırırken kumral olarakta araştırma yaptım birisi koyu kumral ile küllü kumralı karıştırıp koyu renk olarak güzel sonuç aldığını kızıl parlamadığını iletmiş ancak resim koymamış bu konuda bilgisi olan varmı? bu renkler karışınca nasıl bir renk ortaya çıkar acaba?

Koyu tonlarda her zaman kolestonu öneririm. Bu resmini koyduğun renklerde koleston çok iyi tutar. Açık renklerde ve kumrallarda ise önermem mesela. Bir de köpük boya kullanma hem çabuk akar hem de istediğin rengi tutturmak güç olabilir. Benim sana önerim kolestonun krem boyalarıyla 5 in altında olmayacak şekilde bir renk seçip boyaman. 5 in altında olmasın numarası diyorum çünkü çok koyu oluyor.

Cesaret edemiyorum kızlar koyu kahveyle küllü kumralı karıştırsam acaba renkte kızıllıkları engellenirmi tecrübe sahibi kişilerden daha fazla desteğe ihtiyacım olacak anlaşılan tedirginim kötü birşey olmasından

Cesaret edemiyorum kızlar koyu kahveyle küllü kumralı karıştırsam acaba renkte kızıllıkları engellenirmi tecrübe sahibi kişilerden daha fazla desteğe ihtiyacım olacak anlaşılan tedirginim kötü birşey olmasından

ben küllü kumrala boyadım kızıllık oldu... bende o saç renginden istiyorum koyu kumral ile orta kumralı karıştırıcam... orta kumral yıkandıkça açık bir renk oluyor... ama sanırım bütün boyalar kızıllık içeriyor...

Hala tereddütlerim var boyadan tam emin olamıyorum malesef :KK14: keşke kızıllık olmayacağını bildiğim doğal bir koyu saç elde edebilsem.

Arkadaşlar merhaba ben de kızıllık olmayan doğal koyu renkler elde etmek istiyorum ama hemen hemen hepsinde kızıllık oluyor birkaç yıkamadan sonra acaba bu iş de usta birileri var mı aramızda?

X