Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. saçım şu anda orta kahve ama kızıl bakır ışıltıları var galiba çünkü güneşte ya da herhangi bir ışıkta kızıl kızıl bakır bakır parlıyor. ihtiyacım olan içerisinde herhangi bir kzııl bakır parıltı olmayan koyu bir renk. koyu kahve istiyorum. yani şu aşağıdaki linkteki renk (kutunun üzerindeki sağdaki renk özellikle)
Avon Kalıcı Krem Saç Boyası 3.0 KOYU KAHVE GittiGidiyor'da 58682707
hatta bununla boyamayı düşünüyorum ama hiç kullanan var mı bu markayı bilmiyorum nasıl olur acaba???
kısacası, kızılsız koyu kahve var mı bildiğiniz?? kızıllık olacak diye korkuyorum, hem koyu hem de kızıl parıltı olursa kapatmam daha zor olur. kızılsız düz doğal koyu kahve rengi nasıl elde ederim. doğal rengim olsun istiyorum yani. bildiğiniz tavsiye edeceğiniz boyalar varsa bekliyorum. teşekkür ederim
koyu kestane,nn yada dediğiniz gibi koyu kahve boyucaksınız, ama koyu kahvede aınca illaki bi kızıl yansıma oluyo güneşte koyu kestanede olmuyo :)
birden bu konuyu acaba ben mi açtım die tereddütte kaldımbende aynı sorunları yaşıyorum saçım düz doğal bi renk olsun istiyorum ama ne varsa illa ki doreyi koyuyolar o boyaya hernek mevcut maaşallah ana rengime dönmek istiyorum artık sıkıldım bende kendim boyamaya karar verdim ama güvenemiyorum kendime inş. bize yardımcı olacak ark.lar çıkarr
her boyada illaki bir kızıl yansıma oluyor en koyu renklerden en açığa kadar.küllü bir ton elde etmek için boyaya az bişey mavi boya eklemek lazım
evet canım küllü bir ton elde etmek istiyorum
mavi boya nedir? zararlı mı, yıpratır mı saçı açıcılar gibi?
piyasadaki küllü kumral ya da ne bileyim herhangi bir küllü isimli saç boyasında da var mıdır kızıllık yansıması?
mavi boya nerden bulunur? ne kadar koyucaz
Küllü boya alıp boyamaya karar verdim ama hangisini alayım sizce???
voila 5.1 buzlu kahve ----> Voila Saç Boyası 5.1 Buzlu Kahve|Saç Bakımı - Saç Boyaları | Sağlık Kapınızda
loreal Excellence Creme 6.1 - Koyu Kumral Küllü ------> Excellence Creme 6.1 - Koyu Kumral Küllü Saç Bakımı En Ucuz fiyatları indirimli taksitli havale fiyatı ve ürün özellikleri akıllı fiyat'ta
Alix Natura Saç Boyası Küllü Koyu Kumral 6.01 ------> Alix Natura Saç Boyası Küllü Koyu Kumral 6*01 | Saç Boyası
neva color 5.1 küllü açık kahve ------> resmini sayfanın başında "tatligaci" koymuş
hem turuncu yansımayı almasını istiyorum, ama saçımın rengini açmasın hatta bir ton falan koyu olabilir çünkü akıyor boyalar.. sizce hangisi? voila buzlu kahve güzel sanki
canım,6.1 ler koyu kumraldır,daha çabuk akar 1 hafta 10 güne akar..
anladığım kadarıyla daha koyu istiyorsun 5,1 leri tercih edebilirsin şayet öyleyse, karar senin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?