• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıllık dorelik bakırlık karamellik olmayan koyu saç rengi

fugy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
131
0
46
İzmir
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. saçım şu anda orta kahve ama kızıl bakır ışıltıları var galiba çünkü güneşte ya da herhangi bir ışıkta kızıl kızıl bakır bakır parlıyor. ihtiyacım olan içerisinde herhangi bir kzııl bakır parıltı olmayan koyu bir renk. koyu kahve istiyorum. yani şu aşağıdaki linkteki renk (kutunun üzerindeki sağdaki renk özellikle)

Avon Kalıcı Krem Saç Boyası 3.0 KOYU KAHVE GittiGidiyor'da 58682707

hatta bununla boyamayı düşünüyorum ama hiç kullanan var mı bu markayı bilmiyorum nasıl olur acaba???

kısacası, kızılsız koyu kahve var mı bildiğiniz?? kızıllık olacak diye korkuyorum, hem koyu hem de kızıl parıltı olursa kapatmam daha zor olur. kızılsız düz doğal koyu kahve rengi nasıl elde ederim. doğal rengim olsun istiyorum yani. bildiğiniz tavsiye edeceğiniz boyalar varsa bekliyorum. teşekkür ederim

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. saçım şu anda orta kahve ama kızıl bakır ışıltıları var galiba çünkü güneşte ya da herhangi bir ışıkta kızıl kızıl bakır bakır parlıyor. ihtiyacım olan içerisinde herhangi bir kzııl bakır parıltı olmayan koyu bir renk. koyu kahve istiyorum. yani şu aşağıdaki linkteki renk (kutunun üzerindeki sağdaki renk özellikle)

Avon Kalıcı Krem Saç Boyası 3.0 KOYU KAHVE GittiGidiyor'da 58682707

hatta bununla boyamayı düşünüyorum ama hiç kullanan var mı bu markayı bilmiyorum nasıl olur acaba???

kısacası, kızılsız koyu kahve var mı bildiğiniz?? kızıllık olacak diye korkuyorum, hem koyu hem de kızıl parıltı olursa kapatmam daha zor olur. kızılsız düz doğal koyu kahve rengi nasıl elde ederim. doğal rengim olsun istiyorum yani. bildiğiniz tavsiye edeceğiniz boyalar varsa bekliyorum. teşekkür ederim

birden bu konuyu acaba ben mi açtım die tereddütte kaldım :3::3: bende aynı sorunları yaşıyorum saçım düz doğal bi renk olsun istiyorum ama ne varsa illa ki doreyi koyuyolar o boyaya hernek mevcut maaşallah ana rengime dönmek istiyorum artık sıkıldım bende kendim boyamaya karar verdim ama güvenemiyorum kendime inş. bize yardımcı olacak ark.lar çıkarr :30::30:

koyu kestane,nn yada dediğiniz gibi koyu kahve boyucaksınız, ama koyu kahvede aınca illaki bi kızıl yansıma oluyo güneşte koyu kestanede olmuyo :)

koyu kestane,nn yada dediğiniz gibi koyu kahve boyucaksınız, ama koyu kahvede aınca illaki bi kızıl yansıma oluyo güneşte koyu kestanede olmuyo :)

evet ben de kahvelerde mutlaka bir kızıl yansıma oluyor diye biliyorum, o yüzden kararsızım.. bu kutunun üstündeki renk güzel duruyo ama kızıl yansıması illaki olur. kestanede kesin olarak yok mu kızıl yansıma??

birden bu konuyu acaba ben mi açtım die tereddütte kaldım :3::3: bende aynı sorunları yaşıyorum saçım düz doğal bi renk olsun istiyorum ama ne varsa illa ki doreyi koyuyolar o boyaya hernek mevcut maaşallah ana rengime dönmek istiyorum artık sıkıldım bende kendim boyamaya karar verdim ama güvenemiyorum kendime inş. bize yardımcı olacak ark.lar çıkarr :30::30:

evet kızılsız doresiz düz doğal renk bilenler varsa yazsınlar.. ben de bu sefer kendim halletmeye karar verdim. zaten bu hale kuaförler getirdi...

bakırlığı kızıllığı kapatacak düz bir renkkk lütfenn :31:

bu arada ben 3-4 ay önce kuaföre boyattım saçımı. şu bakır ışıltılı kahveden kurtulmak istiyorumi kızıl olmayan , kızıl yansıma olmayan bi renge boya dedim. kestaneye boyadım dedi, sanırım koyu kestane. siyaha yakın bir renk oldu, biraz zaman geçtikten sonra akınca güzel oldu rengi, bu sefer kurtuldum galiba dedim, ama sanki hiç boyanmamış gibi şu aralar yine çıktı turuncumsu yansımalar. rengi de açıldı. galiba boyadığı renktede kızıllık vardı :((((

hmm olabilir sanırım senin istediğin rengi anladım donuk bi kahve istiyosun küllü gibi :) kolestonun kestane sini öneririm 2 boyama sonra akmaz. avondan kesinlikle boya alma arkadaşım aldı ne rengi ordaki gibi çıktı hemde saçını felaket kuruttu...

küllüyle boyaman gerekir sadeece onlarda dorelik yok tam istediğin renk için herhangi bir markanın küllü koyu kumralına boyayabilirsin...:54:

her boyada illaki bir kızıl yansıma oluyor en koyu renklerden en açığa kadar.küllü bir ton elde etmek için boyaya az bişey mavi boya eklemek lazım

her boyada illaki bir kızıl yansıma oluyor en koyu renklerden en açığa kadar.küllü bir ton elde etmek için boyaya az bişey mavi boya eklemek lazım

evet canım küllü bir ton elde etmek istiyorum

mavi boya nedir? zararlı mı, yıpratır mı saçı açıcılar gibi?

piyasadaki küllü kumral ya da ne bileyim herhangi bir küllü isimli saç boyasında da var mıdır kızıllık yansıması?

mavi boya nerden bulunur? ne kadar koyucaz

nevacolor-tup-sac-boyasi-51-kullu-acik-kahve.jpg

nevacolor un tüp boyalarında var küllü kahve:34:
denemekte fayda var

evet canım küllü bir ton elde etmek istiyorum

mavi boya nedir? zararlı mı, yıpratır mı saçı açıcılar gibi?

piyasadaki küllü kumral ya da ne bileyim herhangi bir küllü isimli saç boyasında da var mıdır kızıllık yansıması?

mavi boya nerden bulunur? ne kadar koyucaz

canım mavi boya bildiğin bu saç boyalarının mavisi küllü renklerde kullanılıyor yani isiminde küllü kelimesi geçen bütün boyaların içinde mavi var.normal boyadan daha fazla yıpratmaz saçını.normalde küllü renkler kızıllığı alıyor ama koyu kahve tonlarında küllü bir renk yok benim bildiğim markalarda syoss 5.1 küllü kahve var ama bilmiyorum yeterince koyu mu senin için.o yüzden koyu kahve boyaya fındık kadar mavi boya karıştırarak küllü elde edebilirsin saçların uzunsa biraz daha koyman lazım.nevacolor da var mavi 0.11 numarası,igora da da var 0.22 turuncu azaltıcı diye geçiyor.bazı saçların yapısından da geliyor bu kızıl yansıma sanırım.ben saçımı ne boyarsam boyayayım normal küllü renklere boyasam bile kızıl yansıma oluyor o yüzden hep fazladan mavi boya katıyorum küllü olması için

Son düzenleme:
Küllü boya alıp boyamaya karar verdim ama hangisini alayım sizce???

voila 5.1 buzlu kahve ----> Voila Saç Boyası 5.1 Buzlu Kahve|Saç Bakımı - Saç Boyaları | Sağlık Kapınızda

loreal Excellence Creme 6.1 - Koyu Kumral Küllü ------> Excellence Creme 6.1 - Koyu Kumral Küllü Saç Bakımı En Ucuz fiyatları indirimli taksitli havale fiyatı ve ürün özellikleri akıllı fiyat'ta

Alix Natura Saç Boyası Küllü Koyu Kumral 6.01 ------> Alix Natura Saç Boyası Küllü Koyu Kumral 6*01 | Saç Boyası

neva color 5.1 küllü açık kahve ------> resmini sayfanın başında "tatligaci" koymuş

hem turuncu yansımayı almasını istiyorum, ama saçımın rengini açmasın hatta bir ton falan koyu olabilir çünkü akıyor boyalar.. sizce hangisi? voila buzlu kahve güzel sanki

Küllü boya alıp boyamaya karar verdim ama hangisini alayım sizce???

voila 5.1 buzlu kahve ----> Voila Saç Boyası 5.1 Buzlu Kahve|Saç Bakımı - Saç Boyaları | Sağlık Kapınızda

loreal Excellence Creme 6.1 - Koyu Kumral Küllü ------> Excellence Creme 6.1 - Koyu Kumral Küllü Saç Bakımı En Ucuz fiyatları indirimli taksitli havale fiyatı ve ürün özellikleri akıllı fiyat'ta

Alix Natura Saç Boyası Küllü Koyu Kumral 6.01 ------> Alix Natura Saç Boyası Küllü Koyu Kumral 6*01 | Saç Boyası

neva color 5.1 küllü açık kahve ------> resmini sayfanın başında "tatligaci" koymuş

hem turuncu yansımayı almasını istiyorum, ama saçımın rengini açmasın hatta bir ton falan koyu olabilir çünkü akıyor boyalar.. sizce hangisi? voila buzlu kahve güzel sanki

canım,6.1 ler koyu kumraldır,daha çabuk akar 1 hafta 10 güne akar..
anladığım kadarıyla daha koyu istiyorsun 5,1 leri tercih edebilirsin şayet öyleyse, karar senin..:31:

canım,6.1 ler koyu kumraldır,daha çabuk akar 1 hafta 10 güne akar..
anladığım kadarıyla daha koyu istiyorsun 5,1 leri tercih edebilirsin şayet öyleyse, karar senin..:31:

evet 6.1 ler açık geldi bana, akınca tekrar turuncu yansımalar çıkar, hiç boyamamış gibi olurum.. Koyu olursa en azından akınca güzel olur, zaten beyaz tenliyim koyu renk yakşıyor .. galiba bugün alıp boyayacağım :)))

voila 5.1 boyadım kızlar.. çok koyu oldu siyaha yakın. koyu renk severim ama bu çok sert bir renk oldu. en fazla koyu kahve olur sanmıştım, siyaha yakın bişey oldu:( akar mı???????? voila akıyor mu bilen var mı??

bir de akmazsa, dipten de kendi rengim daha açık çıkarsa yandımm :((((((

Son düzenleme:
Back